marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Edgar Wright nu va regiza super productia Ant-Man: de ce a abandonat proiectul si care au fost reactiile fanilor in social media dupa plecarea regizorului

Fanii benzilor desenate si a filmelor cu super eroi au primit o veste trista azi, dupa ce regizorul Edgar Wright a anuntat ca nu va regiza Ant-Man. Conform celor de la Hollywood Reporter, fanii sunt extrem de dezamagiti si au luat cu asalt retelele de socializare cu mesaje.

Edgar Wright nu va regiza super productia Ant-Man: de ce a abandonat proiectul si care au fost reactiile fanilor in social media dupa plecarea regizorului

Anuntul oficial a fost facut azi, iar motivul nu a fost facut public, insa spun ca intre regizor si producatori existau "diferente creative ce au dus la despartire". Diferentele de viziune asupra filmului a adus la plecarea regizorului. Ant-Man isi pastreaza data oficiala, 17 iulie 2015, insa va fi gasit un alt regizor.


Anuntul a venit ca un soc tinand cont ca acesta a fost proiectul de suflet al lui Edgar Wright, care incearca din 2006 sa aduca filmul pe marile ecrane. El este cunoscut insa pentru alt gen de filme ca Shaun of the Dead, Hot Fuzz si The World's End.

Ant-Man are deja distributia aleasa, formata din nume ca Michael Douglas, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena sau Patrick Wilson.
 

 

Fanii sunt dezamagiti si suparati de aceasta veste. Acestia au reactionat imediat pe Twitter, exprimandu-si nedumerirea. Unul dintre ei este extem de confuz: "Ma mir ca a plecat Edgar Wright din moment ce acest film se face datorita lui",

 

 

 

Michael Douglas il va juca pe omul de stiinta Hank Pym in filmul Ant-Man al celor de la Marvel. Edgar Wright va regiza productia, cun un scenariu scris de Joe Cornish.
 

 

"Povestea lui Hank Pym este foarte importanta in universul Marvel si stiam de la inceput ca avem nevoie de un actor versatil si cu experienta." a spus presedintele Marvel, Kevin Feige. "Ne bucuram ca Michael Douglas a acceptat sa faca parte din echipa noastra si suntem siguri ca va oferi acelasi farmec si curaj, calitati pe care le au toate personajele sale. "


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies