marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas devine super erou: starul proaspat premiat cu Globul de Aur va juca in super productia Ant-Man

Dupa ce duminica seara castiga Globul de Aur pentru rolul din Behind The Candelabra, iata ca Michael Douglas le-a pregatit o surpriza de proportii fanilor: starul va juca in super producti Ant-Man, scriu cei de la Variety.

Michael Douglas devine super erou: starul proaspat premiat cu Globul de Aur va juca in super productia Ant-Man

Michael Douglas il va juca pe omul de stiinta Hank Pym in filmul Ant-Man al celor de la Marvel. Edgar Wright va regiza productia, cun un scenariu scris de Joe Cornish.
 

 

"Povestea lui Hank Pym este foarte importanta in universul Marvel si stiam de la inceput ca avem nevoie de un actor versatil si cu experienta." a spus presedintele Marvel, Kevin Feige. "Ne bucuram ca Michael Douglas a acceptat sa faca parte din echipa noastra si suntem siguri ca va oferi acelasi farmec si curaj, calitati pe care le au toate personajele sale. "

 



 

Proiectul a atras atentia imediat, iar fanii sunt curiosi sa vada cum se va descurca regizorul Edgar Wright, tinand cont ca super eroul este portretizat in univerusl Marvel de doua personaje: Hank Pym si Scott Lang, care va fi jucat in film de Paul Rudd. Pym a fost omul de stiinta care a creat produsul chimic ce ii permitea sa isi schimbe marimea, iar cand s-a retras, i-a transferat mai departe "mostenirea si titlul de Ant-Man lui Lang.

 


 

Regizorul a surprins deja cu alegerea lui Paul Rudd in rolul Lang, actorul fiind cunoscut pentru rolurile sale in comedii romantice. Cei de la Variety scriu ca Marvel a avut discutii de cateva luni cu Douglas, care a fost extrem de discret.


Ant-Man
urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand cu 31 iulie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies