marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evangeline Lilly: actrita din trilogia The Hobbit se afla in negocieri pentru rolul principal feminin din super productia Ant-Man

Dupa ce i-au ales pe Paul Rudd, Michael Douglas si Michel Pena, Marvel se afla in negocieri cu Evangeline Lilly pentru rolul feminin principal din Ant-Man.

Evangeline Lilly: actrita din trilogia The Hobbit se afla in negocieri pentru rolul principal feminin din super productia Ant-Man

Filmul este regizat de Edgar Wright, in timp ce producatorul este Kevin Feige, Wright ocupandu-se de scenariu alaturi de Joe Cornish. 

 

Michael Douglas il va juca pe omul de stiinta Hank Pym. "Povestea lui Hank Pym este foarte importanta in universul Marvel si stiam de la inceput ca avem nevoie de un actor versatil si cu experienta." a spus presedintele Marvel, Kevin Feige. "Ne bucuram ca Michael Douglas a acceptat sa faca parte din echipa noastra si suntem siguri ca va oferi acelasi farmec si curaj, calitati pe care le au toate personajele sale", a explicat acesta.

 

 

 

Pana acum nu s-a stabilit care va fi rolul lui Lilly, surse sustinand ca actrita ar urma sa interpreteze rolul fiicei lui Pym si iubita lui Lang (Paul Rudd), chiar daca in benzile desenate aceasta relatie de rudenie nu exista. 

 

Cel mai recent film in care a jucat Evangeline Lilly a fost The Hobbit: The Desolation of Samug. Actrita, devenita celebra cu serialul Lost, a spus despre personajul ei din trilogia The Hobbit ca "este nesabuita uneori, nu asculta de nimeni si n-ar ezita sa te ucida".  Insa, acesta este un personaj cu totul nou, care nu apare in cartea lui Tolkien.Regizorul Peter Jackson si scenaristii au creat acest personaj pentru a largi universul din Mirkwood Forest si pentru a aduce in prim plan si un personaj feminin, asa cum se intampla cu Arwen in trilogia Lord of The Rings.

 

 

 

Ant-Man urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand cu 31 iulie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies