marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Efectul Angelina Jolie, la premiera Mockingjay - Part 1 din Los Angeles: Jennifer Lawrence a avut o aparitie perfecta. Cum au pozat pe covorul rosu starurile filmului

Los Angeles-ul a fost invadat de starurile din franciza The Hunger Games. Mockingjay - Part 1. Jennifer Lawrence a fost o adevarata diva, marcand inca o aparitie perfecta.

Efectul Angelina Jolie, la premiera Mockingjay - Part 1 din Los Angeles: Jennifer Lawrence a avut o aparitie perfecta. Cum au pozat pe covorul rosu starurile filmului

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Jennifer Lawrence a impresionat inca o data pe toata lumea, cu o aparitie de exceptie, intr-o rochie Dior bufanta de la mijloc in jos. Nici celelalte vedete n-au fost mai prejos si au stralucit in rochii colorate, sexy si elegante. De altfel, presa tabloida a glumit, spunand ca starurile filmului au fost influentate de "efectul Angelina Jolie" si au pozat cu un picior dezgolit, asa cum a facut Jolie la Oscaruri in urma cu 2 ani.

 

 

Elizabeth Banks a fost mereu langa colega ei, Jennifer Lawrence si au pozat impreuna in fata fanilor.Elizabeth Banks, care o interpreteaza pe Effie Trinket in Hunger Games, a purtat o rochie cu imprimeu Leonard , asortata cu o pereche de pantofi aurii Roger Vivier.

 

 

 

O surpriza a venit si din partea frumoasei Jessica Simpson, care si-a aratat silueta de invidiat, alaturi de sotul ei si sora ei, Ashlee Simpson. Nathalie Dormer, care o interpreteaza pe Cressida in Hunger Games, nu si-a etalat picioarele, ci abdomenul pe covorul rosu, intr-o rochie eleganta.

 

 

 

Jennifer Lawrence reia rolul lui Katniss Everdeen, care acum, a fost recrutata de Districtul 13 pentru a-i ajuta si inspira pe oamenii din Panem sa lupte impotriva guvernului corupt. Katniss se intoarce acasa, dar Districtul 12 este o ruina, iar pentru ea, razbunarea devine mai personala ca oricand.
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
se va lansa in cinematografe  pe 21 noiembrie si ii aduce in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Phillip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Elizabeth Banks. Urmatorul film, Mockingjay Part 2, cel care va incheia franciza, se lansa pe 20 noiembrie 2015.

 

 

 

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies