marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones: secretele celui mai indraznet si sangeros serial creat vreodata, cine va ajunge pe ravnitul tron?

Numaratoarea inversa a inceput. Peste 3 saptamani, fanii serialului Game of Thrones vor asista la debutul celui de-al patrulea sezon, care se anunta si mai impresionant, dar si mai spectaculos. Revista Vanity Fair a realizat un material special, cu eroii serialului pe coperta si a aflat secretele din spatele noului sezon.

Game of Thrones: secretele celui mai indraznet si sangeros serial creat vreodata, cine va ajunge pe ravnitul tron?

Game of Thrones a devenit un fenomen mondial, care a schimbat regulile in televiziune si a atras sute de milioane de fani din lumea intreaga. Cei de la Vanity Fair l-au numit "cel mai mare, indraznet si sangeros serial din istoria televiziunii".


Bazat pe romanele lui George R.R. Martin, serialul se bucura de o popularitate incredibila si la al patrulea sezon. Audientele au crescut de la un sezon la altul, iar ultimul episod din seria 3 a avut 5.4 milioane de spectatori. Insa, multi l-au vazut si pe editiile de pe DVD sau de pe internet, fiind cel mai piratat serial online din istorie.

 

 


Creatorii serialului, David Benioff si Dan Weiss le-au dezvaluit secretele celor de la Vanity Fair si in special cum a ajuns Barack Obama sa vada episoade inaninte ca ele sa apara la televizor.


"Unul din avanjatele de a fi cel mai puternic om al lumii este ca poti vedea episoadele in avans"  au glumit acestia despre Predesintele SUA. Mai mult, acestia au vorbit si despre cate sezoane vor mai fi din Game of Thrones. "Cred ca ne gandim la un final dupa sapte sau opt sezoane. Nu cred ca poate continua mai mult pentru ca asta e ceea ce ucide un serial: daca-l continu fara sa ai cu adevarat resurse si poveste, atunci e pacat."

 

 

 

 


Cand vine vorba de surse de inspiratie, David Benioff si Dan Weiss marturisesc ca au invatat o lectie importanta de la Breaking Bad. "Daca ne uitam la serialele pe care le iubim, este clar cat de greu este sa mentii calitatea pe termen lung intr-un serial.Breaking Bad este probabil cel mai consistent serial din istorie, care si-a mentinut un nivel ridicat de la inceput si pana la sfarsit. Cred ca au luat una dintre cele mai inteligente decizii sa il incheie dupa 5 sezoane. Sigur, ca daca ma intrebi, da, m-as fi uitat si la inca doua sezoane. Dar asta e farmecul, ca ai fi vrut sa mai vezi, spre deosebire de alte cazuri in care deja la final nu mai aveai nici un interes" a spus Dan Weiss pentru Vanity Fair.

 

 

 

 

Peter Dinklage, cel care il joaca pe Tyrion Lannister, a spus pentru Vanity Fair de ce a ales acest rol: "Pur si simplu, e un personaj cum nu am mai intalnit, si nici nu am vazut o poveste fantasy mai interesanta, desi eu ma feresc sa o numesc fantasy. Acest personaj cred ca a schimbat imaginea piticului in acest univers si a devenit un adevarat erou". Intrebati cine ar trebui sa ajunge pe ravnitul tron, majoritatea celor din distributie au raspuns ca Daenerys Targayres, personaj interpretat de Emilia Clarke si cea care este mama dragonilor, in timp ce altii considera ca pe tron trebuie sa ajunga Jon Snow. Insa toti sunt de parere ca oricine in afara de Geoffrey este o alegere buna

 

In acest moment, George R.R.Martin ramane implicat in serial: el scrie scenariul pentru unul dintre cele 10 episoade ale fiecarui sezon si supravegheaza intreaga productie. In noul sezon, Daenerys Targayren se indreapta spre orasul Yunkai, impreuna cu armata ei, sclavii razboinici pe care ea i-a eliberat la finalul sezonului trei. Khaleesi, interpretata de Emilia Clarke, apare inconjurata de mii de oameni semi-dezbracati, in timp ce ii convinge sa i se alaturile si impreuna sa mearga pentru a-si redobandi locul pe Tronul de Fier.

 

 

 

)


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies