marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"O sa ucidem serialul daca vom cadea in acesta capcana". Ce hotarare au luat producatorii Game of Thrones inaintea lansarii celui de-al patrulea sezon

Producatorii serialului Game of Thrones au aflat de la scriitorul George R.R. Martin felul in care se va incheia seria de romane fantasy pe baza careia este realizat acest show TV.

O sa ucidem serialul daca vom cadea in acesta capcana . Ce hotarare au luat producatorii Game of Thrones inaintea lansarii celui de-al patrulea sezon

D.B. Weiss si David Benioff au declarat pentru Vanity Fair ca au discutat cu George R.R. Martin, a carui serie A Song Of Ice And Fire sta la baza realizarii serialului Game of Thrones, intrucat doreau sa afle mai multe detalii despre finalul francizei. 

 

George R.R. Martin lucreaza in prezent la ultimele doua volume din aceasta serie de sapte romane, acestea urmand sa fie numite The Winds Of Winter si A Dream Of Spring. 

D.B. Weiss a declarat: "Serialul nu merge inainte doar pentru ca poate sa faca cest lucru. Cred ca dorinta de 'a scoate' cat de mult se poate din seria literara va fi detaliul care 'va ucide' serialul in cele din urma, daca vom cadea in aceasta capcana".

 

David Benioff a adaugat: "Anul trecut, ne-am dus in Santa Fe pentru o saptamana, ne-am intalnit cu el (George R.R. Martin) si am discutat despre directia in care se indreapta cartile sale, pentru ca nu stim daca serialul nostru va prinde din urma franciza literara si nici momentul in care se va intampla acest lucru. Dar, daca stii finalul, atunci poti sa creezi fundalul pentru el. Asadar, am dorit sa aflam cum se va termina totul". 

"Vrem sa ni se dea posibilitatea de a aranja lucrurile asa cum trebuie in serial. Asadar, am discutat cu el in detaliu si am trecut in revista, din punct de vedere literar, evolutia fiecaruia dintre personaje", a adaugat David Benioff.

 

Inspirat din seria de romane A Song of Ice and Fire, de George R. R. Martin, serialul are o actiune centrata in secolul al XV-lea, intr-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul si fantasticul vin in completarea actiunii din Game of Thrones.


 

Serialul a fost recompensat cu numeroase premii internationale, inclusiv un Glob de Aur si un premiu Emmy, castigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor in rol secundar.

 

Seria A Song of Ice and Fire este o fantezie epica scrisa de romancierul si scenaristul american George R. R. Martin. Acesta a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial.


sursa: mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies