marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

El i-a luat locul lui Jean-Claude Van Damme in seria Bloodsport. Cum arata Daniel Bernhardt si ce s-a intamplat la 15 ani dupa incheierea francizei

Dupa succesul inregistrat cu Bloodsport, producatorii au continuat seria, astfel ca franciza a ajuns sa aiba patru parti, insa doar in prima a jucat Jean-Claude Van Damme. 

El i-a luat locul lui Jean-Claude Van Damme in seria Bloodsport. Cum arata Daniel Bernhardt si ce s-a intamplat la 15 ani dupa incheierea francizei

Urmatoarele trei filme l-au avut ca actor principal pe Daniel Bernhardt, cel care a debutat in cinematografie chiar cu rolul din Bloodsport II: The Next Kumite. 

 

Nascut in Berna (Elvetia) in august 1965, Bernhardt nu a avut nici o legatura in tinerete cu actoria, el fiind arhitect care intre timp si-a indreptat cariera si spre modeling. Daniel a deschis alaturi de fratele sau o scoala de arte martiale, unde a si inceput antrenamentele inca din 1983. 



 

Daniel Bernhardt s-a mutat in New York, acolo intalnindu-se pentru prima data cu Jean-Claude Van Damme in timpul filmarilor pentru o reclama TV. A fost descoperit de regizorul Marc Di Salle, cel care l-a facut celebru pe Van Damme cu rolurile din Bloodsport si Kickboxer, iar din acest punct a inceput ascensiunea carierei cinematografice.

 

Dupa interpretarile din Bloodsport II: The Next Kumite (1996), Bloodsport III (1996) si Bloodsport 4: The Dark Kumite (1999), Daniel Bernhardt a continuat cu proiectele cinematografice, acesta putand fi vazut in The Matrix Reloaded (2003), in The Cutter (2005), alaturi de Chuck Norris, in Parker (2013), alaturi de Jason Statham, dar si in The Hunger Games: Catching Fire (2013), unde a avut o aparitie cameo.



 

David Bernhardt este casatorit cu Lisa Stothard, cei doi avand impreuna o fetita, pe Bella Bernhardt, nascuta in mai 2003, cu o noapte dupa lansarea oficiala a filmului The Matrix Reloaded.


Galerie foto


Modifică setările cookies