marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ele sunt cele mai influente femei din lume: Reese Witherspoon si Jennifer Lopez, pe primul loc in clasament

Revista Variety a alcatuit un clasament al celor mai influente femei din lume. Conform publicatiei, actrita Reese Witherspoon si cantareata Jennifer Lopez se afla pe primul loc, la egalitate.

Ele sunt cele mai influente femei din lume: Reese Witherspoon si Jennifer Lopez, pe primul loc in clasament

In numarul de acest an dedicat femeilor puternice din industrie, revista Variety onoreaza, in primul rand,  cinci femei cu experienta in domeniu si care influenteaza lumea intreaga: Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Jane Fonda, Viola Davis sau Donna Langley, Lista contine si alte celebritati ca Jessica Alba, Megan Ellison, Angelina Jolie.

 

 

Fiecare dintre aceste femei au reusit sa se impuna la Hollywood si in industria de entertainment, devenind in timp extrem de influente. Insa, acestea au reusit prin numele lor celebru sa puna bazele unor actiuni si organizatii caritabile remarcabile. Reese Witherspoon este castigatoare a unui premiu Oscar, este mama a trei copii si detine o companie de productie cinematografica - Pacific Standard.

 


Actrita, in varsta de 38 de ani, isi foloseste adeseori statutul de vedeta de la Hollywood pentru a promova diverse programe educationale pentru fete, prin intermediul Malala Fund.

 

 

 


Cantareata si actrita Jennifer Lopez sprijina la randul ei multe campanii care vizeaza emanciparea si bunastarea femeilor, prin intermdiul Lopez Family Foundation, o asociatie de caritate care militeaza pentru dezvoltarea unui mai bun management al sanatatii feminine pe plan mondial.


Vedeta americana, in varsta de 45 de ani, a infiintat aceasta fundatie in 2009, dupa ce fiica ei, Emme, nascuta in februarie 2008, a avut o mica problema de sanatate. De atunci, actrita sprijina programele de imbunatatire a serviciilor medicale oferite femeilor si copiilor. Alaturi de sora ei Lynda, Jennifer Lopez colaboreaza cu numeroase centre medicale din Los Angeles si New York, dar si din Panama si Puerto Rico.

 

 


Actrita Jane Fonda militeaza alaturi de fundatia ei, Georgia Campaign for Adolescent Power & Potential, pentru cresterea gradului de constientizare in randul adolescentelor in legatura cu riscul de aparitie a sarcinilor nedorite. Pentru acest proiect, Jane Fonda s-a asociat cu diverse biserici locale, Alcoolicii Anonimi si alte asociatii comunitare.


Vezi aici topul in intregime



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies