marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Elle Macpherson s-a distrat de Halloween la Castelul Bran

Poate că Angelina Jolie și Elon Musk n-au (mai) ajuns la Bran, dar celebra blondă a făcut și dovada prezenței sale în faimosul castel al lui Vlad Țepeș.

Elle Macpherson s-a distrat de Halloween la Castelul Bran
Nu știm câtă istorie au aflat miliardarii lumii și invitații lor de la petrecerea dată chiar în interiorul Castelului Bran, dar ei pare că s-au distrat de minune în ceea ce majoritatea străinilor numește „casa lui Dracula“. Căci, odată cu povestea imaginată de Bram Stoker despre un conte vampir numit Dracula, Transilvania a devenit cunoscută în lume drept acel ținut misterios al vampirilor.
 
Cert e că tot acest mit atrage de ani de zile turiști din întreaga lume, iar anul acesta a făcut ca Branul să fie polul distracției de Halloween pentru bogații lumii. Și, dacă cei mai mulți se așteptau să-l vadă pe Elon Musk în persoană (care, de fapt, a fost invitatul petrecerii date de Heidi Klum), eventual având-o la brat pe Angelina Jolie, ei bine, curioșii au fost nevoiți să deschidă bine ochii pentru a-i identifica pe oaspeții privați ai castelului, care au închiriat locația doar pentru ei, pentru cea mai „însângerată“ noapte din an.


 
De o surpriză tot am avut parte, după ce am descoperit-o printre invitați pe frumoasa Elle Macpherson, care s-a îmbrăcat în contesă, complet în alb, și a savurat petrecerea organizată în detaliu de gazdele din România, cu animatori, dansatori și actori, care au făcut atmosferă în castelul iluminat în roșu.



A doua zi, Elle Macpherson a vizitat Brașovul și Biserica Neagră.

În vârstă de 58 de ani, Elle Macpherson este una dintre cele mai cunoscute femei din lume pentru frumuseţea sa şi pentru modul în care şi-a gestionat cariera. Ea este supranumită "The Body" pentru formele sale perfecte.

 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies