marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jason Clarke declanseaza razboiul impotriva robotilor: actorul negociaza pentru a juca rolul lui John Connor in Terminator 5

Cei de la Empire anunta faptul ca actorul Jason Clarke, cunoscut din Lawless, Zero Dark Thirty sau The Great Gastby, se afla in negocieri pentru a juca rolul lui John Connor in Terminator 5.

Jason Clarke declanseaza razboiul impotriva robotilor: actorul negociaza pentru a juca rolul lui John Connor in Terminator 5

 

Astfel, daca Jason Clarke obtine rolul, el va conduce rebeliunea impotriva sistemelor artificiale create de Skynet, care vor sa anihileze specia umana. Filmul a primit si un titlu oficial - Terminator Genesis si este regizat de Alan Taylor ("Game of Thrones", "Thor: The Dark World"). Pentru rolul Sarah Connor, actrita cu cele mai mari sanse este Emilia Clarke, cunoscuta din Game of Thrones, insa nu a fost facut nici un anunt oficial.

 

 

Terminator: Genesis este produs de Skydance Productions, impreuna cu Annapurna Pictures, care au cumparat drepturile asupra filmului pentru 20 de milioane de $. Compania ar avea dreptul sa faca minim 2 filme pana cand drepturile vor reveni la creatorul seriei James Cameron. Terminator: Genesis are ca data de lansare 1 iulie 2015.


Al cincilea film din seria „Terminator” il va readuce pe ecrane si pe Arnold Schwarzenegger ce a fost prezent in toate productiile, cu exceptia celei din 2009, „Terminator Salvation”. Noul „Terminator” va fi lansat in anul 2015.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies