marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson lasa in urma imaginea cuminte din Harry Potter: actrita a renuntat la haine pentru o campanie umanitara

Emma Watson a lasat in urma imaginea de fata inocenta din seria Harry Potter. Actrita de 22 de ani a realizat un pictorial provocator pentru o expozitie Natural Beauty, in care apar mai multe vedete intr-o serie de portrete.

Emma Watson lasa in urma imaginea cuminte din Harry Potter: actrita a renuntat la haine pentru o campanie umanitara


Actrita din Harry Potter a pozat topless, insa fotografii au stiut exact ce sa acopere si sa transforme in arta pictorialul.  Galeria Natural Beauty vrea sa atraga atentia asupra mediului inconjurator.


Emma Watson vrea sa scape de imaginea de  din Harry Potter, iar noile ei filme promit sa fie interesante. Anul trecut a lansat drama romatica "The Perks of Being a Wallflower", care reprezinta tranzitia Emmei Watson catre un alt gen de filme - mai mature. Pelicula regizata de Stephen Chbosky a fost primita cu mult entuziasm de critici si cinefili.

 

Saptamana trecuta, Watson a fost victima hackerilor Anonymous dupa ce acestia au invadat internetul cu mesaje false cum ca ea ar juca rolul principal in 50 Shades of Grey, adaptarea romanului erotic vandut in zeci de milioane de copii si care a innebunit femeile din SUA.


Emma Watson a negat zvonurile cum ca ar urma sa joaca rolul principal, cel al Anastasiei, in Fifty Shades Of Grey, adaptarea unuia dintre cele mai populare romane din acest moment in lume.

  

 

Actrita de 22 de ani a anuntat oficial printr-un mesaj pe Twitter ca toate acestea sunt zvonuri: "Cine ar crede pe bune ca eu as juca in 50 Shades of Grey? Serios acum." Cei 5.8 milioane de fani care o urmaresc pe actrita pe reteaua de socilizare au raspuns inapoi cu mesaje pozitive: "Ce bine ca auzim asta, acum ne-am lamurit", au scris fanii.

 

Recent, actrita a fost vazuta in primele imagini din The Bling Ring, scris si regizat de Sofia Coppola, un film inspirat din evenimente reale despre un grup de adolescenti obsedati de ideea de deveni celebri.  Acestia folosesc Internetul pentru a gasi informatii despre diverse vedete si astfel, reusesc sa gaseasca detalii personale si sa le pradeze casele. Actrita din Harry Potter are parte de cateva scene provocatoare.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies