marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson, atacata de hackerii Anonymous: actrita neaga zvonurile legate de rolul ei in 50 Shades of Grey, adaptarea romanului erotic care a innebunit femeile in SUA

Emma Watson a fost in centrul unor controverse, dupa ce niste hackeri din cadrul grupului Anonymous au anuntat ca actrita din seria Harry Potter va juca in rol principal in adaptarea romanului erotic Fifty Shades Of Grey.

Emma Watson, atacata de hackerii Anonymous: actrita neaga zvonurile legate de rolul ei in 50 Shades of Grey, adaptarea romanului erotic care a innebunit femeile in SUA

 

Emma Watson a negat zvonurile cum ca ar urma sa joaca rolul principal, cel al Anastasiei, in Fifty Shades Of Grey, adaptarea unuia dintre cele mai populare romane din acest moment in lume.

Actrita de 22 de ani a anuntat oficial printr-un mesaj pe Twitter ca toate acestea sunt zvonuri: "Cine ar crede pe bune ca eu as juca in 50 Shades of Grey? Serios acum." Cei 5.8 milioane de fani care o urmaresc pe actrita pe reteaua de socilizare au raspuns inapoi cu mesaje pozitive: "Ce bine ca auzim asta, acum ne-am lamurit", au scris fanii.

Zvonurile cum ca Emma Watson ar urma sa o joace pe Anastasia Steele, tanara de care se indragosteste un barbat mult mai matur, Christian Grey, in popularul roman, au fost "scapate" pe internet de catre hackerii de la Anonymous, scriu cei de la The Independent. Hackerii au reusit sa sparga baza de data germana a studiourilor Constantin si au gasit documente care demonstrau ca Emma Watson ar urma sa joace in film. Rolul din 50 Shades of Grey ar fi insemnat o transformare uluitoare a actritei, despre care se stie ca isi pastreaza imaginea cat se poate de intacta.

Pentru moment nu exista regizor sau distributie pentru filmul Fifty Shades of Grey, insa rolurile Anastasiei si al lui Christian sunt printe cele mai ravnite la Hollywood. Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor.

Pentru Anna au fost speculate nume ale unor actrite ca Angelina Jolie, Emma Stone, Emma Watson, Kristen Stewart, Nina Dobrev, Lily Collins, Amanda Seyfried, Blake Lively, Olivia Wilde. Recent Mila Kunis si-a exprimat dorinta de a juca in acest film.

 


Emma Watson vrea sa scape de imaginea de  din Harry Potter, iar noile ei filme promit sa fie interesante. Anul trecut a lansat drama romatica "The Perks of Being a Wallflower", care reprezinta tranzitia Emmei Watson catre un alt gen de filme - mai mature. Pelicula regizata de Stephen Chbosky a fost primita cu mult entuziasm de critici si cinefili.

 

Recent, actrita a fost vazuta in primele imagini din The Bling Ring, scris si regizat de Sofia Coppola, un film inspirat din evenimente reale despre un grup de adolescenti obsedati de ideea de deveni celebri.  Acestia folosesc Internetul pentru a gasi informatii despre diverse vedete si astfel, reusesc sa gaseasca detalii personale si sa le pradeze casele. Actrita din Harry Potter are parte de cateva scene provocatoare.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies