marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Emma Watson si Russell Crowe au furat toata atentia la premiera super productiei Noah: actrita de 23 de a maturisit ca a fost coplesita fizic si emotional de acest film

Super productia Noah a avut premiera in New York, iar pe covorul rosu au fost prezente starurile filmului, de la Russell Crowe la Emma Watson. Tanara actrita a atras atentia cu o rochie deosebita, iar Russell Crowe a facut senzatie in randul fanilor veniti sa-l vada pe actorul australian.

Emma Watson si Russell Crowe au furat toata atentia la premiera super productiei Noah: actrita de 23 de a maturisit ca a fost coplesita fizic si emotional de acest film

In ciuda criticilor aduse de anumite de grupuri crestine, Noah se bucura de un start bun oferit de recenziile pozitive din partea criticilor. Desi era considerat o pelicula problema din cauza conflictelor dintre regizorul Darren Aronofosky si studiourile Paramount si a  bugetului care a crescut peste cel initial, filmul s-a dovedit a fi o reusita. Criticii au fost impresionati de maniera vizuala alesa de cineast pentru a spune una dintre cele mai cunoscute povesti biblice, dar si de libertatile luate de Aronosky, care schimba putin firul povestii, asa cum o stim noi.

 

 

 

 

Emma Watson a atras toate privirile intr-o rochie neagra, cu spatele gol si trena lung, de la casa de moda Oscar de la Renta. Actrita de 23 de ani a declarat la premiera ca acest film i-a influentat mult modul in care priveste lumea si asta a atras-o de la inceput la rol: "Am fost epuizata fizic si emotional de acest film. Nu am iesit cateva saptamani din casa dupa ce am terminat filmarile. Dar este o creatie cu totul deosbita pentru ca dupa ce vezi acest film iti dai seama cat de frumoasa este lumea care ne inconjoara." a spus Emma Watson.  Ea a vorbit si despre alegerile vestimentare curajoase pe care le face in ultima vreme. "Mi-am dat seama ca asta este o parte a meseriei mele pe care trebuie sa o indeplinesc. Toate aceste aparitii sunt necesare si m-am gandit sa ma distrez daca tot o fac".

 

 

 

 

 

Povestea filmului Noah este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi. Din descrierea oficiala a celor de la Paramount, „Noah” este: „O adaptare autentica a povestii biblice Arca lui Noe. Intr-o lume damnata de pacatul stramosesc, Noah primeste o misiune divina – sa construiasca o arca prin care sa salveze creatia din fata Potopului.”

 

 


Din distributie mai fac parte Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman, Ray Winstone and Jennifer Connelly. Scenariul este scris de Ari Mandel in colaborare cu regizorul Darren Aronofsky si il prezinta pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”.

 

Noah intra in cinematografele din Romania din 28 martie.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies