marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eroii care apara Universul: au fost lansate imagini noi cu personajele din Guardians of The Galaxy

Guardians of The Galaxy este unul dintre cele mai mari filme ale anului, iar noile imagini arata exact acest lucru. Eroii Universului arata mai bine ca niciodata. Printre ei se numara si Nebula, interpretata de Karen Gillan,  cunoscuta din serialul Dr.Who.

Eroii care apara Universul: au fost lansate imagini noi cu personajele din Guardians of The Galaxy

In vara acestui an, fanii Marvel vor vedea un nou proiect interesant, care introduce noi personaje in cinematografie.

 

Guardians of The Galaxy este poate cel mai important film Marvel in aceasta perioada, care anunta o noua etapa pentru celebrele studiouri. Insa, poate si fi un pariu riscant pentru ei. Cei de la Hollywood Reporter au facut o analiza in care noteaza ca Guardians of the Galaxy este cel mai riscant film Marvel de la Iron Man incoace.

 

 

 

Guardians of The Galaxy se va lansa si in Romania, incepand cu 1 august 2014. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.fel de bine ca ceilalti super eroi deja cunoscuti din The Avengers, de exemplu. Marvel a investit minim 150 de milioane de dolari, conform presei straine, insa s-a ferit sa ofere oficial o suma, cu tot cu bugetul alocat pentru promovare.

 

 

Dar cei de la Hollywood Reporter noteaza ca la fel s-a intamplat si cu primul film Iron Man, lansat in 2008. Iron Man, adus pe marile ecrane de Robert Downey Jr, este unul dintre cele mai importante personaje din universul Marvel, cu prezenta constanta in benzile desenate inca din 1963, cand a fost creat. Inainte de franciza lansata in 2008, au mai existat si alte incercari de trecere in media, inclusiv un serial de desene animate in 1990 sau un joc video in 2002. Inainte de 2008, exista o oarecare popularitate pentru Iron Man in randul fanilor.

 

Guardians of The Galaxy a fost numit unul dintre cele mai mari filme ale verii si se asteapta sa faca incasari uriase.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies