marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians Of The Galaxy: Trailer nou pentru cea mai asteptata productie din 2014. Transformarea spectaculoasa pe care a suferit-o Chris Pratt

Producatorii Guardians Of The Galaxy au oferit publicitatii un nou trailer teaser in care Chris Pratt este in centrul atentiei.

Guardians Of The Galaxy: Trailer nou pentru cea mai asteptata productie din 2014. Transformarea spectaculoasa pe care a suferit-o Chris Pratt

Actorul de 34 de ani care interpreteaza rolul lui Peter Quill si alter-ego-ul Star-Lord arata ca are simtul umorului si impresioneaza cu fizicul sau. Trailer-ul incepe cu personajul lui Chris care intra intr-un templu intunecat in care un glob misterios pluteste in aer.

 

Dupa ce globul este prins de un dispozitiv care apare din pamant, Peter Quill este nevoit sa se lupte cu o armata de paznici. In trailer apare Si Zoe Saldana (Gamora) care manuieste o sabie intr-o scena de lupta, dar si Drax Destroyer (Dave Bautista). 


 

Regizorul James Gunn isi doreste sa imbine mai multe genuri cinematografice si fanii vor avea parte de umor, drama si romantism. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul.

 

Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.



 

Din distributie fac parte Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon.

 

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies