marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Escape from Tomorrow, filmul realizat pe ascuns la Disney World: primul trailer arata o lume infricosatoare, de ce vor studiourile Disney sa ingroape productia

Primul trailer pentru pelicula neautorizata “Escape from Tomorrow” filmat in totalitate la Disneyland si Disney World a fost lansat in mediul online conform celor de la Business Insider.

Escape from Tomorrow, filmul realizat pe ascuns la Disney World: primul trailer arata o lume infricosatoare, de ce vor studiourile Disney sa ingroape productia


Prima data filmul a aparut la Sundance Film Festival unde a facut senzatie, apoi la Eberfest iar  Roger Ebert, inainte de a muri, a ales filmul pentru a fi prezentat la Festivalul Anual De Film din Illinois.


Un aspect mai putin cunoscut este ca filmul alb-negru in regia lui Randy Moore a fost turnat in intregime la Disney World in secret, detinatorii parcului de distractii neluand inca nicio masura juridica declarand insa pentru CNN ca au in vedere si acest aspect. Tim Wu, absolvent al Scolii de Drept din Columbia a comentat evenimentul spunand ca desi creatorii filmului au incalcat regulile celor de la Disney World, filmul nu poate fi acuzat de acelasi lucru intrucat poate fi considerat o creatie cu tema centrata pe parcul de distractii.

 

 


Din trailerul lansat recent reiese ca Disney este locul cel mai frumos si mai bun din lume insa filmul va dezvalui povestea lui Jim White care in timpul vacantei cu familia in celebrul parc de distractii cade prada paranoiei dupa ce afla ca a fost concediat de la munca. Clipul incepe cu un anunt care notifica publicul ca „urmatorul film nu a primit acordul celor de la Walt Disney Company de a fi lansat catre toate audientele”, continuand apoi cu o serie de cadre in alb si negru avand ca tema centrala faimosul parc de distractii trecand gradual de la o expunere a fericirii catre un cosmar grotesc in timp ce o voce anunta „ Oamenii vin aici pentru ca vor sa fie in siguranta, dar lucruri rele se intampla peste tot...In mod special aici.”

 

 


Cat despre cum anume s-a putut realiza acest proiect nebunesc, pelicula are una dintre cele mai ciudate si fascinante povesti de productie din istoria recenta. Scenaristui si regizorul Randy Moore a filmat in ambele locatii marca Disney fara a fi primit acordul celor de la securitate si a folosit o serie de tehnici pentru a se feri de echipele de supraveghere din interiorul parcurilor.

 

Filmarea s-a realizat tinand camerele de filmat in mana ceea ce le-a permis cameramanilor sa pretinda ca sunt turisti iar actorii au citit scenariul pe Iphone-urile personale pentru evita suspiciunile.

 


Escape from Tomorrow va fi lansata in format digital pe 11 octombrie anul acesta.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies