marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ewan McGregor, protagonistul din „Ucenic pentru crimă“, difuzat seara aceasta, spune că divorţul i-a afectat familia

Starul scoţian a povestit că vestea despărţirii de prima lui soţie a fost percepută de apropiaţii săi ca şi cum ar fi detonat o bombă în preajma lor.

Ewan McGregor, protagonistul din Ucenic pentru crimă , difuzat seara aceasta, spune că divorţul i-a afectat familia
Actorul în vârstă de 51 de ani, cunoscut mai ales pentru rolul său iconic din seria „Star Wars, a trecut prin momente extraordinar de grele atunci când a divorţat de Eve Markis, femeia cu care a fost căsătorit vreme de 22 de ani. Mariajul lor a ajuns într-un punct critic, după ce Ewan McGregor a fost surprins, în 2017, sărutându-şi partenera din filmul „Fargo“, pe actriţa Mary Elizabeth Winstead, care are cu vreo 20 de ani mai puţin decât Eve.
 
Furioasă, fiica lui, Clara, a catalogat-o pe Winstead drept o femeie uşoară, care a îndrăznit să intervină în relaţia părinţilor săi. „Un divorţ într-o familie e ca şi cum ai detona o bombă în preajma apropiaţilor tăi – în cazul meu, în preajma copiilor mei. Totul se schimbă. Acum trecem prin vindecarea de după această detonare“, a povestit protagonistul din „Ucenic pentru crimă“/„Son of a Gun“ (2014), filmul difuzat azi la Pro Cinema, de la ora 22.15.
 
Divorţul lui Ewan McGregor de Eve Markis s-a finalizat în 2020, cu obligaţia de a-i plăti acesteia o pensie alimentară lunară de 40.000 de dolari şi un procent din încasările din filmele sale.
 
În cele din urmă, relaţia dintre el şi fiica lui s-a relaxat, el jucând în filmul „You Sing Loud, I Sing Louder“, al cărui scenariu este semnat chiar de către Clara.
 


În timpul filmărilor pentru „Ucenic pentru crimă“/„Son of a Gun“ (2014), McGregor era căsătorit cu Eve Markis. Filmul îl are în centrul atenţiei pe un tânăr delincvent, care ajunge la închisoare la doar 19 ani şi care se trezeşte sub protecţia celui mai faimos criminal al Australiei, Brendan Lynch. Dar protecția vine cu un preț, iar Lynch are planuri pentru tânărul său protejat: la eliberare, acesta îi va organiza evadarea. Doar că JR își va da seama curând că nu ar trebui să-și lege viața de cea a mentorului său.

 
Filmul „Ucenic pentru crimă“/„Son of a Gun“ este difuzat azi la Pro Cinema, de la ora 22.15, în cadrul Serii Famous Outlaws din fiecare miercuri.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies