marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Exodus: prima imagine oficiala din filmul in care Christian Bale interpreteaza rolul lui Moise. Cat de mult s-a schimbat actorul

Ridley Scott a inceput filmarile pentru thrillerul biblic Exodus, iar la inceputul acestei saptamani a oferit publicitatii prima imagine oficiala.

Exodus: prima imagine oficiala din filmul in care Christian Bale interpreteaza rolul lui Moise. Cat de mult s-a schimbat actorul

Christian Bale apare in postura lui Moise, infatisarea sa fiind total schimbata. Cu parul mult mai lung, barba si mustata, actorul a fost imortalizat pe un cal negru, fiind imbaracat cu o pelerina alba.

 

Filmul va avea la baza un scenariu scris de Bill Collage si Adam Cooper si va fi o fresca epica, centrata pe celebrul personaj biblic. Cel mai cunoscut film despre Moise ramane si acum pelicula "The Ten Commandments", in regia lui Cecil B. DeMille, cu Charlton Heston in rolul lui Moise, care la acea vreme, in 1956, era cel mai profitabil film al epocii si care a primit 7 nominalizari la Oscar, incluvis pentru cel mai bun film si a luat Oscarul pentru efecte vizuale. Scena in care Heston impartea Marea Rosie in doua a devenit legendara in cinematografie.



 

Filmarile pentru Exodus au inceput in luna septembrie, acestea urmand sa aiba loc in Spania, Maroc si Anglia. De productia peliculei se va ocupa si Peter Chernin, dar si Steve Zailian si Garrett Basch.



 

Vorbind despre noul lui proiect cinematografic, Ridley Scott a declarat: "Nu ma intereseaza la Moise acele lucruri cunoscute de toata lumea. Ma intereseaza mai degraba alte lucruri, precum relatia lui cu Ramses al II-lea. Sincer, nu eram atent la scoala atunci cand ni s-a spus povestea lui Moise. Anumite detalii din viata lui mi se par extraordinare", informeaza nouvelobs.com.

 

Exodus va fi lansat pe 5 decembrie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies