marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale a comentat pentru prima data alegerea lui Ben Affleck in rolul Batman: ce sfat bizar i-a oferit viitorului Cavaler Negru

Unul dintre cele mai discutate subiecte pe internet ramane alegerea lui Ben Afflekc in rolul Batman. Daca pana acum, toti si-au dat cu parerea, singurul care n-a comentat nimic a fost chiar Christian Bale, care pentru majoritatea fanilor ramane cel mai iubit si cel mai bun Batman.

Christian Bale a comentat pentru prima data alegerea lui Ben Affleck in rolul Batman: ce sfat bizar i-a oferit viitorului Cavaler Negru

In timp ce isi promova noul film, Out of The Furnace, Christian Bale a vorbit pentru prima data despre Ben Affleck, viitorul Batman, in super productia Man of Steel 2. "Ii doresc numai bine. Este un actor cu multa experienta si un regizor talentat, asa ca se va descurca fara nici un fel de problema. Munca noastra s-a incheiat definitiv la aceasta poveste si este normal sa urmeze altcineva care sa duca mai departe personajul. Si dupa Ben Affleck se va intampla la fel." a spus Bale, conform celor de la Metro.


Intrebat daca i-a oferit vreun sfat lui Ben Affleck, Christian Bale a oferit probabil cel mai bizar, dar amuzant raspuns: "Sper sa se poate duce singur la baie si sa urineze fara sa fie nevoit sa ia oameni dupa el. Prin ce am trecut eu a fost groaznic, erau oameni care ma ajutau avand in vedere cat de voluminos si greu de scos era costumul. Asta e singurul meu sfat" a declara amuzat actorul.

 

 


Ben Affleck a fost desemnat pentru rolul lui Batman pe 22 august iar reactiile au fost dintr-o gama diversa: de la entuziasm „Wow! Affleck este Batman!! Ce idee minunata!” pana la reactii negative care au ajuns pana la crearea unei petitii importriva acestuia ce a strans peste 7000 de semnaturi in primele zile.


Ben Affleck a fost ales pentru rolul din Batman in continuarea de la Man of Steel in regia lui Zack Snyder, ce s-a lansat in aceasta vara. Tsujihara a afirmat despre aceasta alegere „suntem de parere ca este momentul ideal pentru aparitia Batman vs Superman; Ben este perfect pentru viziunea pe care Zack o are pentru personaj cat despre reactiile fanilor...nu putem spune decat ca ele demonstreaza cat de mult il iubesc pe Batman.”

Man of Steel 2 se va lansa in cinematografele din intreaga lume in vara lui 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies