marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fanii productiilor cu supereroi au primit o veste extraordinara. Ce anunt a facut Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel

Kevin Feige, presedintele Marvel, a facut recent o declaratie potrivit careia studiourile vor fi ocupate pana in anul 2028.

Fanii productiilor cu supereroi au primit o veste extraordinara. Ce anunt a facut Kevin Feige, presedintele studiourilor Marvel

Este cunoscut deja faptul ca Marvel are in plan filme precum "Art-Man", "Doctor Strange" si a treia parte din "Avengers" pentru urmatorii ani. Dar potrivit ultimelor declaratii, se pare ca Marvel are agenda stabilita pentru urmatorii 14 ani. 

 

"Este ca si cand ai privi prin telescopul Hubble", a declarat Feige in cadrul unui interviu pentru publicatia Businessweek.

 

"Au adaugat recent listei o productie pentru 2028", potrivit declaratiilor presedintelui Marvel, care a mentionat ca are deja o mapa cu filme pentru urmatorul deceniu.



 

Printre productiile cele mai asteptate ale acestei perioade s-a aflat si "Captain America: The Winter Soldier". Este asteptat ca filmul sa inregistreze un succes mai mare decat primul, "Captain America: The First Avenger", ce a avut un buget de 370 milioane de dolari. 

 

Bazat pe celebrele serii de benzi desenate de la Marvel, publicate prima oara in 1941, filmul este produs de Kevin Feige si regizat de Anthony si Joe Russo (castigatori ai unui Premiu Emmy in 2004), avand un scenariu semnat de Christopher Markus si Stephen McFeely.



 

Dupa evenimentele dezastruoase din New York cu The Avengers, Steve Rogers, aka Captain America, traieste linistit in Washington D.C., incercand sa se adapteze lumii moderne. Insa atacul asupra unui coleg din S.H.I.E.L.D. il arunca pe Steve intr-o tesatura complicata de intrigi. El isi uneste fortele cu Black Widow si cu un nou aliat, Falcon, pentru a dezvalui planul raufacator care ameninta intreaga lume. Curand, ei vor avea de infruntat un nou adversar formidabil si neasteptat – The Winter Soldier.

 

Au trecut cativa ani de cand Disney a achizitionat Marvel Entertainment pentru 4 milioane de dolari. La momentul respectiv, miscarea nu era privita cu ochi buni. 

 

In timp ce Sony Pictures detinea "Spider-Man", iar Fox avea "X-Men", Disney a fost nevoit sa mizeze pe povestea lui Captain America, Thor si Ant-Man. Astfel, studiourile Marvel au reusit sa ii surprinda chiar si pe sceptici in anul 2008, atunci cand "Iron Man" s-a bucurat de un real succes. "The Winter Soldier" este cel de-al 9-lea film Marvel din ultimii 6 ani.



 

Multi vorbesc despre faptul ca succesul Marvel ii apartine lui Feige, care are un dar special de a intelege super-eroii, fanii, naratiunile si benzile desenate.

 

Acesta s-a descris ca fiind un fan al benzilor desenate de la Marvel. In copilarie indragea trilogia "Star Wars", franciza "Star Trek" si filmele cu Indiana Jones. Ulterior s-a convertit la universul Marvel.

 

Vorbind despre ceilalti producatori, Feige a spus: "Auzeam adesea cum alti realizatori depuneau eforturi considerbaile pentru a slefui actiunea unor scene sau portretul unui personaj. Eu doar as fi stat sa citesc benzile desenate, fiindca totul ar fi venit de la sine si ar fi fost grozav".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies