marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea de dragoste interzisa a Angelinei Jolie: noua fata sangeroasa a actritei are sanse la Oscar

In the Land of Blood and Honey: mai sunt 3 saptamani pana la lansarea americana a primului film regizat de Angelina Jolie  - o poveste de dragoste tragica prinsa in teroarea Razboiului din Bosnia.

Povestea de dragoste interzisa a Angelinei Jolie: noua fata sangeroasa a actritei are sanse la Oscar

Angelina Jolie are sanse ca primul ei film facut in calitate de regizor si scenarist sa ajunga pe lista nominalizarilor la Oscar in 2012 - cel putin asa anunta presa americana. Posterul filmului In the Land of Blood and Honey lansat de FilmDistrict in urma cu o zi promite tablouri sangeroase si portrete emotionante.


E leita Brad Pitt! fotografia care demonstreaza ce bine seamana fiica Angelinei Jolie cu tatal ei
 

Pelicula are dialoguri in engleza si sarba/croata si urmareste o poveste de dragoste interzisa intre o femeie musulmana si un soldat sarb intr-o perioada trista, razboiul din Serbia din anii 90′.


Danijel, un soldat care lupta pentru sarbi si Ajla o bosniaca - musulmana tinuta captiva de acesta - se cunosc dinainte sa inceapa razboiul. Atunci cand luptele incep sa le conduca viata, relatia lor se intuneca si loialitatile lor nu mai coincid. Din distributie fac parte actori locali: Rade Serbedzija, Goran Kostic, Vanesa Glodjo si Nikola Djuricko.


Productia a inceput in toamna lui 2010 iar filmarile au fost la un pas de a fi intrerupte anul trecut, in octombrie, cand un zvonul ca pelicula regizata de Jolie ar fi despre o femeie bosniaca, victima a unui viol, care se indragosteste de agresorul ei sarb au incins spiritele pe teritoriul bosniac si au atras atentia mai multor organizatii. Acestea au cerut ca actrita americana sa nu primeasca acceptul de a filma la Sarajevo.

  In the Land of Blood and Honey se lanseaza in SUA pe 23 decembrie 2012.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies