marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume la 7 ani in primul ei rol si cum a ajuns cea mai dorita actrita. 10 momente sexy cu Angelina Jolie

Angelina Jolie nu mai are nevoie de nici o prezentare. Fie ca se implica in actiuni umanitare, are grija de copiii ei, debuteaza ca regizoare sau starneste controverse cu diferite declaratii, ea este una dintre cele mai mediatizate actrite din lume.


 

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume la 7 ani in primul ei rol si cum a ajuns cea mai dorita actrita. 10 momente sexy cu Angelina Jolie

articole relationate

GALERIE FOTO CU 10 MOMENTE SEXY  CU ANGELINA JOLIE IN FILME

 

Dar inainte de a deveni femeia puternica si actrita apreciata de astazi, Jolie era fetita unui mare actor de Oscar, Jon Voight, alaturi de care a debutat in pelicula Lookin' to Get Out, in 1982.


Inca de la 7 ani, micuta Jolie era sclipitoare, iar frumusetea ei angelica le inmuia inimile tuturor. Astazi, Jolie are in spate o cariera de invidiat, si chiar daca nu toate filmele eu au fost extrem de apreciate de critici, publicul o adora avand in vedere incasarile colosale pe care le fac filmele ei.

 

Adevarata cariera de actrita a inceput abia zece ani mai tarziu in productia cu buget redus “Cyborg 2” (1993). Primul ei rol de succes a fost in filmul “Hackers” (1995). De asemenea a jucat in “George Wallace” (1997), un film biografic in care i-a adus primul Glob de Aur din cariera si o nominalizare la premiile Emmy. Mai tarziu a jucat in “Gia” (1998), si a obtinut Oscarul pentru “Cea mai bun actrita intr-un rol secundar” pentru rolul din drama “Girl, Interrupted” (1999).


Angelina Jolie la 7 ani, in Lookin' To Get Out (1982)

In total, filmele in care ea a jucat au strans toate la nivel mondial incasari de 5 miliarde de dolari, cele mai profitabile fiind Kung Fu Panda 2 (665 de milioane de $), Kung Fu Panda (631 de milioane de $), Mr. and Mrs. Smith (478 de milioane de $), Wanted (340 de milioane de $), Salt (295 de milioane de $) sau The Tourist (278 de milioane de dolari)

La asa incasari era normal ca si salariul ei sa fie unul pe masura. Angelina Jolie este in clubul actritelor cu salariu de 20 de milioane de dolari pentru un rol, alaturi de Julia Roberts, Cameron Diaz.

In 2011, actrita a starnit din nou controverse cu filmul In the Land of Blood and Honey, de aceasta data Jolie debutand in scaunul de regizor.

 

Angelina Jolie are sanse ca primul ei film facut in calitate de regizor si scenarist sa ajunga pe lista nominalizarilor la Oscar in 2012 - cel putin asa anunta presa americana. Posterul filmului In the Land of Blood and Honey lansat de FilmDistrict in urma cu cateva zile promite tablouri sangeroase si portrete emotionante.

 

De la micuta de 7 ani care cucerea pe toata lumea in debutul sau in filme, la femeia care innebuneste milioane de barbati si care demonstreaza in fiecare an ca merita sa fie pe lista celor mai mari actrite, Angelina Jolie a devenit cu adevarat unul din cele mai mari staturi din lume. Insa intotdeauna  a fost una dintre cele mai controversate personalitat prin dezinvoltura si faptul ca este lipsita de orice inhibitii. Angelina Jolie a oferit cateva dintre cele mai hot aparitii de pe marile ecrane, care au facut inconjurul planetei.

 

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies