marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Femeile lui Machete: Lady Gaga, Amber Heard si Sofia Vergara sunt mortale in noul trailer pentru Machete Kills, Mel Gibson vrea sa distruga lumea

Fanii lui Machete au de ce sa se bucure, dupa ce a fost lansat inca trailer pentru Machete Kills, continuarea comediei de actiune din 2010. 

Femeile lui Machete: Lady Gaga, Amber Heard si Sofia Vergara sunt mortale in noul trailer pentru Machete Kills, Mel Gibson vrea sa distruga lumea

 

Noul film este plin de staruri de la Sofia Vergara, Amber Heard, Danny Trejo si pana la Mel Gibson sau Charlie Sheen, dar si extravaganta Lady Gaga, care are o secventa cameo. Cel de-al doilea trailer se deschide cu Charlie Sheen care doarme alaturi de trei femei, in timp ce Lady Gaga apare la un moment dat imbracata intr-o rochie rosie, iar Sofia Vergara poarta un sutien care are incorporate mitraliere.

 

 

Sofia Vergara a atras atentia tuturor: aceasta joaca rolul lui Madame Desdemona, o patroana de bordel ale carei prostituate ascund informatii pretioas, si pare a fi pe urmele dusmanului sau Danny Trejo. Vedeta s-a alaturat unei distributii impresionante formate din nume grele ca Amber Heard, Mel Gibson, Zoe Saldana, Damian Bichir, Jessica Alba, Michelle Rodriguez si Danny Trejo in Machete Kills, regizat de Robert Rodriguez (Planet Terror, Sin City, From Dusk Till Dawn).

 

 

 

Charlie Sheen apare si el, intr-un rol inedit: este presedintele Statelor Unite ale Americii, care i-l trimite intr-o misiune periculoasa pe Machete. Actorul apare pe generic cu numele sau real, Carlos Estevez si este pentru prima data cand foloseste numele sau real intr-un proiect cinematografic.

 

 

Machete (Danny Trejo) celebrul mexican caruia ii stiu toti de frica se intoarce in 2013 din nou pe marile ecrane. Jessica Alba si Michelle Rodriguez isi vor relua rolurile in Machete Kills iar alaturi de ele mai ajung Sofia Vergara, Amber Heard si Mel Gibson. De data aceasta Machete e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme mortale. 

 

 

Machete Kills va fi lansat in SUA pe 11 octombrie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies