marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen este cel mai puternic om din lume in Machete Kills: actorul si-a schimbat numele pentru filmul lui Robert Rodriguez

Charlie Sheen revine cu numele sau real, Carlos Estevez in Machete Kills, regizat de Robert Rodriguez. Actorul de 47 de ani va aparea pentru prima data sub acest nume, scrie Deadline.

Charlie Sheen este cel mai puternic om din lume in Machete Kills: actorul si-a schimbat numele pentru filmul lui Robert Rodriguez

Fostul star din Two and a Half Men a decis sa isi promoveze numele sau real in urmatorul film al regizorului Robert Rodriguez. In Machete Kills, fanii vor avea ocazia sa-l vada intr-ul rol de baiat rau, cu arma in mana, asa cum apare si pe unul dintre posterele filmului. Aceasta ar fi prima data cand fiul lui Martin Sheen isi accepta numele de origine latina in public. Tatal sau, Martin Sheen, s-a nascut intr-o familie cu radacini latine si numele sau real este Ramón Antonio Gerardo Estevez si nu l-a schimbat niciodata in mod legal in Martin Sheen.

 

Insa, de ce a ales Charlie Sheen aceasta schimbare si in acest moment? Regizorul Robert Rodriguez este cunoscut pentru mostenirea latino pe care o aduce de fiecare data in filmele sale si atunci numele real al lui Charlie Sheen este optiunea ideala. Dar e posibil ca in acelasi timp, actorul, care in ultimii 2 ani a tinut prima pagina a tabloidelor cu scandalurile, vrea sa se indeparteze putin de acea imagine, scriu cei de L.A. Times.


 

 

 

Conform celor de L.A Times, Sheen si-a schimbat numele in Charlie la 4 ani. Dupa ce s-a apucat de actorie, a urmat exemplul tatalui sau si a ales un nume de scena: Charlie Sheen.  Fratele sau, Emilio Estevez a preferat sa isi pastreze numele real, iar Martin Sheen a spus in urmca cu cativa ani ca regreta faptul ca si-a ales alt nume de scena. "Aveam deja destule probleme si motive pentru care nu primeam nimic de munca, credeam ca numele nu ma ajuta deloc, asa ca l-am inventat pe Martin Sheen" a spus acesta intr-un interviu din 2003, acordat lui James Lipton la Inside Actors Studio.

 

Actorul, pe numele sau real Carlos Irwin Estevez, va juca in Machete Kills rolul presedintelui american, care il angajeaza pe asasinul Machete Cortez (Danny Trejo) pentru a se infilitra in banda unui traficant de arme mexicane, ce ameninta sa trimita arme in spatiu, conform sinopsisului oficial. Din distributie fac parte nume mari ca Mel Gibson, Sofia Vergara, Jessica Alba, Cuba Gooding Jr, Amber Heard, Vanessa Hudgens si Demian Bichir.

Machete Kills se va lansa in septembrie in SUA.
 

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto


Modifică setările cookies