marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara demonstreaza cat de sexy este in Machete Kills: cum arata actrita in rolul unei patroane de bordel

Sofia Vergara arata cat de sexy este pe noul poster pentru Machete Kills, filmul regizat de Robert Rodriguez si cu Danny Trejo in rol principal.

Sofia Vergara demonstreaza cat de sexy este in Machete Kills: cum arata actrita in rolul unei patroane de bordel

GALERIE FOTO 50 de imagini cu Sofia Vergara

 

Dupa Amber Heard sau Alexa Vega a venit randul Sofiei Vergara sa impresioneze in noi imagini din Machete Kills. Actrita columbiana isi arata formele, intr-un poster inedit, in care apare imbracata cu un sutien pe care il foloseste pe post de arma.

 

Actrita din Modern Family joaca rolul lui Madame Desdemona, o patroana de bordel ale carei prostituate ascund informatii pretioas, insa nu se stie inca daca va fi aliatul sau dusmanul lui Danny Trejo. Vedeta s-a alaturat unei distributii impresionante formate din nume grele ca Amber Heard, Mel Gibson, Zoe Saldana, Damian Bichir, Jessica Alba, Michelle Rodriguez si Danny Trejo in Machete Kills, regizat de Robert Rodriguez (Planet Terror, Sin City, From Dusk Till Dawn).

 

 

 

De data aceasta Machete e recrutat de catre guvern si trimis intr-o misiune extrem de periculoasa: el trebuie sa distruga niste psihopati excentrici si foarte bogati care vor sa raspandeasca razboiul pe pamant prin intermediul unei arme mortale.


Machete Kills urmeaza sa se lanseaza in SUA incepand cu 13 septembrie 2013.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies