marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica legendarului Elvis Presley, Lisa Marie, a murit la două zile după triumful lui Austin Butler ca Elvis la Globurile de Aur

Aceasta a fost și ultima ei apariție publică, alături de mama sa, Priscilla Presley.

Fiica legendarului Elvis Presley, Lisa Marie, a murit la două zile după triumful lui Austin Butler ca Elvis la Globurile de Aur
Slăbită, deprimată și fragilă. Așa a apărut Lisa Marie Presley pe covorul roșu de la Globurile de Aur, unde a însoțit-o pe mama sa, Priscilla Presley, la gala care l-a celebrat încă o data pe legendarul ei tată, Elvis, portretizat atât de bine de Austin Butler, în cel mai nou film biographic. De altfel, Austin Butler a și fost recompensat cu un trofeu pentru Cel mai bun actor într-un film-dramă și s-a și fotografiat, foarte mândru, alături de soția și fiica Regelui Rock’n’Roll-ului.
 
„Vă mulţumesc că mi-aţi deschis inimile, amintirile, casa voastră. Lisa Marie şi Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna“, a spus Austin Butler la Globurile de Aur.


 
La rândul ei, Lisa Marie Presley a spus, în cadrul unui interviu, că îl adoră pe Butler și că a rămas „uluită“ după ce i-a văzut interpretarea, având nevoie de cinci zile „pentru a procesa interpretarea lui Butler, deoarece a fost atât de perfectă și autentică“. După părerea ei, Butler a reușit „să interpreteze modul în care se comporta și felul în care vorbea Elvis fără să o facă într-un mod caricatural, așa cum s-a mai făcut în trecut. Au existat prea multe glume despre modul în care Elvis vorbea, dar Austin a înțeles și l-a interpretat perfect fără a transmite ceva comic“.

 
Ieri seară, Priscilla Presley își anunța fanii internauți că fiica sa a fost dusă de urgență la spital și îi îndemna să se roage împreună cu ea pentru binele Lisei Marie. Aceasta fusese găsită de menajera ei în stare de inconştienţă în casa ei din Calabasas, după ce suferise un stop cardiac. Fostul ei soţ, Danny Keough, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.
 
Din păcate, după alte câteva ore, fosta soție a lui Elvis dădea crunta veste: „Cu inima plină de durere, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni“.

 
Moartea ei este cu atât mai cutremurătoare cu cât a survenit la doar patru zile de la comemorarea nașterii tatălui său.
 
Unica fiică a lui Elvis Presley a fost căsătorită de patru ori – cu Danny Keough (1988-1994), Michael Jackson (1994-1996), Nicolas Cage (2002-2004) și Michael Lockwood (2006-2021) și a avut patru copii, pe Benjamin și Riley cu primul soț, iar pe Finley și Harper cu ultimul soț. Din păcate, Benjamin s-a sinucis în vara lui 2020, provocându-i Lisei Marie o durere devastatoare.
 
„Viețile mele și ale celor trei fiice ale mele au fost complet date peste cap și distruse de moartea lui. Trăim cu asta în fiecare zi“, scria ea într-un mesaj postat pe Instagram. „Doliul este ceva pe care va trebui să-l porți cu tine pentru tot restul vieții, în ciuda a ceea ce cred mulți oameni. Nu «treci peste asta», nu «treci mai departe», punct“.

FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies