marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica regretatului Paul Walker, inclusă în nou-lansatul Fast X

Meadow Walker îl onorează pe regretatul ei tată, apărând în noul film din franciza cu super cars.

Fiica regretatului Paul Walker, inclusă în nou-lansatul Fast X
Moartea prematură a lui Paul Walker într-un accident de mașină (în care nici măcar nu se afla la volan!) i-a lăsat un gol infinit în suflet fiicei acestuia, Meadow Walker, care nu ratează nicio ocazie pentru a omagia memoria tatălui ei, dispărut tocmai când era pe cai mari la Hollywood.
 
Zilele trecute, Meadow Walker, care are acum 24 de ani, a postat pe Instagram o imagine de pe platourile de filmare ale producției în care joacă, pe care a descris-o „scurta mea apariție în «Fast X»“.


 
„Primul «Fast&Furious» a fost lansat când eu aveam doar 1 an. Am crescut pe platourile de filmare, uitându-mă la tata, la Vin, Jordana, Michelle, Chris și alții, pe monitoare“, a scris Meadow în descrierea fotografiei publicate. De data aceasta, ea este pe monitoare. „Tata m-a introdus în familia «Fast». Nu-mi vine să cred că acum voi juca și eu în film, alături de câțiva actori care mă știu de mică, m-au văzut crescând“, a mai scris ea.
 
Meadow Walker i-a mulțumit regizorului „Fast X“, Louis Leterrier „pentru amabilitate, răbdare și sprijin“ în timpul participării sale la film, precum și producătorului de film Brandon Birtell, pe care l-a identificat drept „cel mai bun prieten al tatălui meu“.



 
De altfel, fiica lui Paul Walker a făcut senzație și pe covorul roșu de la Roma, acolo unde s-a lansat săptămâna aceasta filmul „Fast X“. Ea s-a alăturat distribuției și s-a fotografiat cu protagoniștii, defilând prin fața fotografilor și a camerelor de filmat într-o fustă transparentă din dantelă, pe sub care purta un body.

FOTO: Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies