marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmarile pentru Wolverine s-au mutat in Japonia: Hugh Jackman participa la o inmormantare in noile imagini din filmul de 100 de milioane de $

Echipa de filmare a productiei The Wolverine s-au mutat din Australia in Japonia, iar dupa primele zile de la reluarea actiunii au dat publicitatii primele fotografii din noua locatie.

Filmarile pentru Wolverine s-au mutat in Japonia: Hugh Jackman participa la o inmormantare in noile imagini din filmul de 100 de milioane de $

Dupa ce in Australia a fost surprins cu plete si barba, imbracat ca un om al strazii, Hugh Jackman a revenit la o infatisare atractiva. Noile imagini il prezinta pe Logan (Hugh Jackman) la o inmormantare care are loc la Tokyo, urmand ca destinatia viitoare a filmarilor  sa fie tot in Japonia, de aceasta data la Hiroshima.

 

"Am decis sa nu-l numim Wolverine 2, deoarece ne dorim sa cream o imagine independenta de ceea ce s-a petrecut in primul film. Cu aceasta noua distributie si noile locatii in care lucram vom realiza o estetica vizuala cu totul deosebita", a declarat Hugh Jackman odata cu lansarea fotografiilor.


Inspirat de celebrele benzi desenate, filmul Wolverine il aduce pe Logan (Hugh Jackman), eternul luptator singuratic pe taramurile din Japonia. Aici, Logan se va antrena cu un razboinic samurai si va avea de confruntat un inamic misterios din trecut, intr-o lupta grandioasa care il va schimba pentru totdeauna.

 


Filmul The Wolverine este inspirat din numarul din 1982 din benzile desenate create de Frank Miller si Chris Claremont, in care Wolverine calatoreste in Japonia, unde are de invins un inamic dur si gaseste dragostea in bratele fiicei unui criminal periculos.


Distributia lui The Wolverine ii cuprinde pe Hugh Jackman, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima si Svetlana Khodchenkova (Viper). Filmarile au inceput in aceste zile si vor avea loc in Australia si Tokyo.


Filmul va avea premiera in cinematografe pe 26 iulie 2013. X-Men Origins: Wolverine a facut in 2009 incasari de 373 de milioane de dolari (cu un buget de 150 de milioane de $).

 


"Prima zi de filmari. Niciodata nu m-am simtit mai pregatit. O sa va tin la curent" a fost mesajul postat de Hugh Jackman la inceputul filmarilor. Actorul de 43 de ani isi incearca sansele la Oscar in 2013 cu rolul lui Jean Valjean din musicalul "Mizerabilii", regizat de Tom Hooper. Acest rol este unul din visele lui Jackman cunoscut pentru talentul sau muzical. Actorul a obtinut rolul dupa o auditie de 3 ore.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies