marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filme care au fost lansate, desi actorii principali au murit inainte de terminarea productiei

Au devenit succese de box-office si vor ramane mereu in inimile fanilor pentru ca sunt ultimele aparitii ale idolilor lor. Care sunt filmele lansate dupa moartea actorilor principali.

Filme care au fost lansate, desi actorii principali au murit inainte de terminarea productiei


Heath Ledger - The Dark Knight

Una dintre cele mai mari tragedii din istoria cinematografica a avut loc in ianuarie 2008, cand celebrul actor a fost gasit mort in apartamentul sau. La sase luni dupa tristul eveniment a fost lansat The Dark Knight, unde a intrerpretat celebrul rol al Joker-ului.

Paul Walker - Brick Mansions/Fast and Furious 7

Dupa decesul tragic de la sfarsitul anului 2013, faimosul actor in seria Fast and Furious a mai aparut in productia Brick Mansions ale caror filmari s-au incheiat inainte de evenimentului care a indurerat industria cinematografica. Tot dupa moartea lui a aparut si cel mai recent film din serie, Fast and Furious 7, din care nu apucase sa filmeze decat jumatate. Celelalte scene au fost recreate digital sau cu ajutorul fratilor sai, care au fost folositi ca dubluri.


Whitney Houston - Sparkle

Dupa o lunga pauza in cariera cinematografica, celebra cantareata a aparut in filmul Sparkle, productie care a fost lansata la cateva luni dupa tragica disparitie a vedetei. Whitney Houston a fost gasita inconstienta in camera de hotel pe 11 februarie, decesul fiind cauzat de o supradoza de droguri.

Vezi continuarea topului pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies