marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce premiere ai de vazut la cinema in acest weekend: nu rata Priest!

Nu ratati premierele din acest week-end: "Bridesmaids", “Something Borrowed” sau "Priest" sunt doar cateva titluri care va asteapta in cinematografe. Daca ati ratat  Water for Elephants sau Thor inca mai aveti timp sa le urmariti pe marile ecrane.

Ce premiere ai de vazut la cinema in acest weekend: nu rata Priest!

PREMIERE:

“Something Borrowed” (2011)

“Iubit de imprumut”
Regie: Luke Greenfield
Cu: Kate Hudson, Ginnifer Goodwin
Gen: comedie romantica

In comedia romantica "Iubit de imprumut/Something Borrowed", Rachel (Ginnifer Goodwin) este o avocata de succes din Manhattan, dar care este inca singura la aproape 30 de ani. Insa prietena ei cea mai buna, Darcy (Kate Hudson) este mai norocoasa in dragoste si urmeaza sa se casatoreasca.   

La petrecerea de ziua ei, lucrurile se vor complica. Dupa ce bea mai multe pahare decat ar fi trebuit, Rachel ajunge in pat cu logodnicul bunei sale prietene. Dex (Colin Egglesfield) nu numai ca este logodnicul lui Darcy, dar este si mare ei dragoste din liceu. Insa Rachel nu a indraznit niciodata sa ii spuna acestuia ce simte pentru el, preferand sa ramana buni prieteni.

"Priest" (2011)
“Priest : Razbunatorul”

Regie: Scott Charles Stewart
Cu: Paul Bettany, Maggie Q
Gen: actiune, horror

Povestea unui preot ( Paul Bettany) care sfideaza dogmele bisericesti si pleaca in vanatoarea vampirilor care i-au rapit nepoata.

“Bridesmaids” (2011)
“Domnisoare de onoare”

Regie: Paul Feig
Cu: Ellie Kemper, Kristen Wiig
Gen: comedie

Kristen Wiig este Annie, o domnisoara de onoare a carei viata o ia razna din momentul in care, impreuna cu o gasca de domnisoare de onoare una mai traznita decat alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey si Ellie Kemper), trebuie s-o conduca la altar pe cea mai buna prietena a ei, Lillian (Maya Rudolph).

Viata lui Annie e un dezastru. Cand afla ca prietena ei de viata s-a logodit si se va casatori, ii e clar ca ea trebuie sa-i fie domnisoara de onoare. Desi falita atat in dragoste, cat si financiar, Annie nu tine cont de nimic si se arunca in tot felul de ritualuri pe cat de scumpe, pe atat de extravagante.

“Tanti” (2010)
Regie: Serban Marinescu
Cu: Mircea Silaghi, Cecilia Barbora
Gen: crima, drama

Marcel este un Belgian casatorit cu o romanca. El are doua pasiuni: pe sotia sa, Marilena, si copiii strazii. Relatia cu sotia sa devine din ce in ce mai rece si astfel el se arunca in bratele Simonei, o dama de companie care ofera servicii cuplurilor aflate in impas.

Marilena renunta la relatia sa si pleaca la mare unde se indragosteste imediat de un alt barbat.



In cinematografe mai ruleaza:

Water for Elephants”, o poveste de dragoste intre Robert Pattison, un student la medicina veterinara si Reese Witherspoon, sotia unui director de circ ambulant.

Mai puteti urmari mult asteptatul film SF de actiune, “Thor” cu Crist Hemsworth si Natalie Portman in rolurile principale, “Fast and Furious 5” in regia lui Justin Lin cu Vin Diesel intr-o forma remarcabila.

Nu ratati nici “Mammuth”, o productie 2010 cu Gerard Depardieu in rolul unui urias muncitor la abator care nu stie cum sa-si umple zilele odata ce a iesit la pensie.

Vizionare placuta!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies