marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul anti Barack Obama despre care toata lumea vorbeste peste Ocean: cum ar fi aratat lumea daca America nu ar fi fost descoperita?

Creatorii documentarului 2016: Obama's America, productie ce a zguduit SUA cu cateva saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA de la finalul lui 2012, pregatesc un film de lungmetraj impotriva presedintelui SUA Barack Obama, scrie Hollywood Reporter.

Filmul anti Barack Obama despre care toata lumea vorbeste peste Ocean: cum ar fi aratat lumea daca America nu ar fi fost descoperita?

 

Gerald Molen, producatorul din spatele unor blockbustere ca Jurassic Park si castigator al Oscarului pentru Schindler's List isi reuneste fortele alaturi de Dinesh D'Souza, comentator politic cu viziune conservatoare, pentru a face filmul America, informeaza cei de la Hollywood Reporter.


"America" va  fi o continuare a documentarului 2016: Obama's America, insa va fi un lungmetraj. Dinesh D’Souza, care a scris si narat documentarul se va ocupa de scenariul noului film, iar America va fi regizat de John Sullivan, care a regizat si documentarul anti-Obama.


2016
a devenit al doilea cel mai profitabil documentar in box-office-ul american din istorie si a socat publicul anul trecut, dupa ce a fost tinut in secret si lansat fara nici un fel de campanie de promovare. Cu un slogan deloc subtil - Love Him. Hate Him. You Don't Know Him, documentarul regizat de Dinesh D’Souza si John Sullivan, cunoscuti pentru viziunile politice si sociale conservatoare, nu este deloc bland cu Obama. Filmul, considerat o propaganda republicana, a avut un buget de 2.5 milioane de dolari si a strans pana in acest moment 9.1 milioane de dolari si este in acest moment documentarul conservator cu cele mai mari incasari din toate timpurile si cel mai bun documentar din 2012 ca incasari.


Realizatorii documentarului care are la baza best seller-ul "The Roots of Obama's Rage," scrisa de Dinesh D'Souza, incearca prin acest film sa le expuna americanilor cat de grava ar fi situatia Americii peste 2 ani, daca Obama ar fi reales. Filmul aduce in prim plan si evenimente din viata presedintelui Obama, inca din copilarie si pana in momentul in care a castigat alegerile si include un interviu cu fratele lui, George Obama.

Noul film, America, va fi bazat pe diverse documente si materiale, insa producatorii sustin ca nu trebuia vazut ca un prequel la documentarul 2016.In noua productie, D'Souza vrea sa recreeze diverse momente importante din istoria Americii si sa ii faca pe spectatori sa se intrebe: Cum ar fi fost daca Statele Unite ale Americii nu ar fi existat?  


Dinesh D'Souza a asemanat filmul sau cu It's a Wonderful Life (1946), regizat de Frank Capra,  in care eroul principal descopera cum ar fi fost orasul sau daca el nu s-ar fi nascut.  "Presedintele Obam vede SUA ca o forta de represiune, in timp ce eu  si milioane de alti americani vedem lucrurile diferit, America a fost o binecuvantare pentru cetatenii sai, dar si pentru intreaga lume"a spus acesta pentru Hollywood Reporter, publicatie care a obtinut in exclusivitate un teaser trailer pentru filmul America.

Filmul ar trebui sa se lanseze in cinematografe la jumatatea anului viitor.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies