marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care a bagat in scandal doua mari staruri de la Hollywood. Vezi cati actori s-au batut pentru el

Daca inca nu ati auzit incade The Silver Linings Playbook - ei bine este o comedie care se va lansa peste 2 ani si care a reusit sa strice relatia dintre doi grei de la Hollywood: Mark Wahlberg si David O.Russell

Filmul care a bagat in scandal doua mari staruri de la Hollywood. Vezi cati actori s-au batut pentru el

Numita de presa una dintre cele mai in voga si reusite colaborari regizor-actor din ultimii ani, relatia dintre Mark Wahlberg si David O.Russell a explodat dupa ce acum cateva luni actorul a fost inlocuit din rolul principal din The Silver Linings Playbook cu Bradley Cooper, un nume tot mai cautat de marii producatori in ultima perioada.

Cei doi au dat lovitura in 2010 cu drama The Fighter care a primit 2 Oscaruri si sunt legati de o pritenie stransa, insa au ajuns la cutite din cauza noului proiect al lui Russell ales anul trecut regizorul anului.

Filmul care trebuia sa-l aiba in distributie pe actorul nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul The Departed, lansat in 2006, ce a fost regizat de Martin Scorsese este o adaptare romanului omonim al autorului Matthew Quick si va fi lansat in 2013. De ce s-au certat cei doi?

Motivul logic: banii. Mark a cerut ca sa primeasca un salariu de aproape 1 milion de dolari daca Anne Hathaway care urma sa fie atasata proiectului nu va ramane in distributie.

Anne la fel ca si Angelina Jolie, un alt nume mare despre care s-a scris ca va juca in productie, a renuntat din cauza programului incarcat astfel ca Russell a decis sa mearga pe mana unui actor mai "ieftin", spre nemultumirea lui Wahlberg.

Astfel Bradley Cooper va fi Pat Peoples, un fost profesor de istorie de la un liceu din New Jersey, care este internat pentru o perioada de 4 ani intr-o institutie de boli nervoase spre a-si trata depresia, dupa o tentativa esuata de sinucidere. Atunci cand este externat, barbatul este plasat sub tutela mamei si obligat sa locuiasca sub acelasi acoperis cu aceasta, singurul lui scop in viata fiind sa se reconcilieze cu instrainata sotie Nikki, care intre timp l-a parasit. Acesta sfarseste prin a avea o aventura cu o vaduva excentrica - Tiffay.

Jennifer Lawrence a inlocuit-o pe Anne Hathaway mult prea ocupata cu filmarile de la The Dark Knight Rises. Pentru acest rol insa s-au mai batut Kirsten Dunst, Carey Mulligan, Elizabeth Banks, Olivia Wilde, Rooney Mara, Blake Lively, Andrea Riseborough si Rachel McAdams.


Filmul este produs de Weinstein Co. ( are un buget de 26 de milioane de dolari) iar din distirbutie mai fac parte Robert DeNiro, Chris Tucker si Julia Stiles.


Galerie foto


Modifică setările cookies