marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul film dupa 2 ani pentru Mark Wahlberg. Trailer nou si poster pentru Contraband

Mark Wahlberg, Giovanni Ribisi si Kate Beckinsale aduc in ianuarie pe mariele crane thrillerul Contraband in regia lui Baltasar Kormákur.

Primul film dupa 2 ani pentru Mark Wahlberg. Trailer nou si poster pentru Contraband

Fanii filmelor de actiune si cei care sunt dati pe spate de Mark Wahlberg au toate motivele sa fie incantati. Actorul apare in toate splendoarea sa pe primul poster (nu prea reusit ca sa fim carcotasi) al thrillerului Contraband, un remake dupa productia islandeza Reykjavik-Rotterdam (2008).


Contraband este povestea unui paznic care incearca din rasputere sa ramana in afara unei lumi periculoase din care a iesit cu greu si care vrea sa-si apare familia cu orice pret. Filmul exploreaza lumea underground a criminalilor si a contrabandistilor internationali. Chris (Mark Wahlberg) este fortat de revina la vechea "meserie" de contrabandist pentru a scapa de o datorie catre un grup de mafioti. Ca misiunea sa fie si mai grea - nevasta sa ( Kate Beckinsale) si fiul lor sunt amenintati.

Pelicula, prima in 2 ani de zile pentru Wahlberg dupa The Fighter (2010)  ajunge pe marile ecrane in SUA in 2012 iar cel mai nou trailer pare interesant.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies