marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul cu care  Whitney Houston va face sa curga valuri de lacrimi in 2012: s-a stins cu cateva luni inainte de a lansa  o drama in care este stralucitoare

In august Whitney Houston va ajunge la fel ca si Heath Ledger in 2008 (cu The Dark Knight), postum pe marele ecran cu "Sparkle" o drama musical despre, ironia sortii,  viata une familii de muzicieni doborata de droguri.

Filmul cu care Whitney Houston va face sa curga valuri de lacrimi in 2012: s-a stins cu cateva luni inainte de a lansa o drama in care este stralucitoare

Filmul care a facut sa planga milioane de oameni: Bodyguard cu Whitney Houston e astazi de la 20.00 pe Procinema


La fel ca si Brandon Lee, mort in 1993 pe platourile de la The Crow, un film care spune povestea unui barbat logodit ce ajunge sa fie ucis, asemanarile dintre viata si mortea lui Whitney Houston si ultimul ei film, Sparkle, le dau fiori fanilor.


Pelicula la care Whitney Houston a incheiat filmarile toamna trecuta este un remake dupa o productie din 1976 cu Philip Michael Thomas, Irene Cara si Lonette McKee. Drama urmareste viata a trei surori din Harlem care ajung cantarete, insa in timp ce una devine faimoasa, cealalta se afunda in droguri care la final ii pun capat vietii.


Whitney Houston a fost implicata si ca producator executiv dupa ce a cumparat drepturile asupra filmului cu mai bine de 10 ani in urma.

"Sunt socat. Am vazut chiar aseara cateva din scene iar Whitney este incredibil de buna in ele. Sunt devastat. Nu-mi vine sa cred. A fost unul dintre cei mai mari entertaineri care au trait vreodata" a declarat pentru Entertainment Weekly un alt producator al filmului - Howard Rosenma.


Filmul despre viata surorilor despre care se spune ca s-au inspirat de la celebrele The Supremes este regizat de Salim Akil ("Jumping the Broom," serialul "The Game") iar Houston joaca rolul Emmei, mama celor trei fete: Sparks, Sumpter si Ejogo. Din distributie mai fac parte Jordin Sparks - castigatoarea de la American Idol, Carmen Ejogo si Derek Luke. Lupta de o viata a lui Houston cu drogurile da o nota macabra intregului proiect.


Ca o alta coincidenta bizara, se spune ca Whitney Houston si-o dorea in 2000 cand planuise initial sa faca filmul pe cantareata Aaliyah in rolul principal, insa totul a fost amanat cand aceasta din urma a murit intr-un accident aviatic in 2001. Sparkle ar urma sa fie primul film de cinema al lui Houston dupa 16 ani, ultimul a fost The Preacher's Wife. Sparkle se va lansa in august 2012 si este produs de Sony.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies