marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Whitney Houston a spus lumii povestea pe care Hollywoodul se chinuia sa o faca de 16 ani: a realizat unul dintre cele mai vazute filme ale anilor '90 - Bodyguard

Bodyguard, una dintre cele mai mari lovituri de box office ale anilor '90 a fost filmul de debut al lui Whitney Houston care aducea pe marele ecran o poveste pe care Hollywoodul se chinuia sa o spuna de 16 ani. Pelicula ramane si astazi una extrem de iubita de fanii, in ciuda unor unor critice nefavorabile. 

Whitney Houston a spus lumii povestea pe care Hollywoodul se chinuia sa o faca de 16 ani: a realizat unul dintre cele mai vazute filme ale anilor 90 - Bodyguard

Filmul cu care cu Whitney Houston a facut sa planga milioane de oameni: Bodyguard e astazi de la 20.00 pe Procinema


In 1992, regretata Whitney Houston devenea un star al cinematografiei, aparand alaturi de Kevin Costner in filmul  Bodyguard, care, in ciuda criticilor amestecate, a fost un succes pe plan international.  Pelicula in care Whitney Houston joaca rolul unui superstar din lumea muzicii ce incepe sa primeasca telefoane de amenintare si este convinsa sa-si angajeze un bodyguard a facut incasari mondiale de peste 400 de milioane de dolari si era cel mai vizionat film al anului in 1992.


A dat istoriei si unul dintre cele mai memorabile cantece ale sale - un uimitor cover al piesei lui Dolly Parton "I Will Always Love You", care a stat saptamani in sir in topuri si a castigat premiul Grammy pentru inregistrarea anului. Totodata, Whitney a castigat premiul Grammy pentru cea mai buna artista pop, iar coloana sonora a filmului a primit Grammy pentru cel mai bun album al anului.

 


Cu Kevin Costneralaturi in rolul agentului care trebuie sa o apere pe Whitney Houston , pelicula a strans 2 nominalizari la Oscar. Filmul Bodyguard a fost scris de Lawrence Kasdan in 1970 si trebuia sa-i aiba in distributia originala pe Steve McQueen si Diana Ross, insa proiectul nu a mai vazut lumina zilei cand Steve McQueen s-a retras din cauza banilor. 9 ani mai tarziu Ryan O'Neal trebuia sa ajunga partenerul lui Ross in film, insa cele doua staruri care aveau si o relatie  nu se puteau intelege. Kevin Costner a declarat ca s-a inspirat din personalitatea si fizicul lui Steve McQueen atunci cand si-a interpretat personajul.


Whitney Houston a castigat lupta pentru rolul lui Rachel in fata unor vedete ca Pat Benatar, Olivia Newton-John, Madonna, Joan Jett, Deborah Harry, Janet Jackson, Terri Nunn, Kim Carnes si Dolly Parton. In timpul filmarilor actrita (care are un singur copil -  Bobbi Kristina Brow) a suferit o pierdere de sarcina si a fost nevoita sa opreasca munca pentru cateva saptamani, a mai suferit alte doua pierderi de sarcina in 1994 si 1996.  In 2011, Warner Bros. anunta ca planuieste sa faca un remake, insa Rihanna starul atasat proiectului a declarat ca este exclus sa fie implicata intr-un astfel de film.


In afara de Bodyguard, Houston a mai facut alte doua filme Waiting to Exhale in 1995 si The Preacher's Wife in 1996, in care a jucat alaturi de Denzel Washington si pentru care a primit un salariu de 10 milioane de $.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies