marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care a creat isterie in randul parintilor: "Le e frica sa isi mai lase copiii sa calatoreasca cu trenul prin Europa dupa ce au vazut Taken"

Bryan Mills isi arata din nou abilitatile sale speciale de a ucide in primul trailer pentru Tak3n, al treilea si ultimul film din seria de actiune. Dupa cum arata, fanii vor primi tot ce isi puteau dori de la aceasta serie, iar Liam Neeson este mai periculos ca niciodata.

Filmul care a creat isterie in randul parintilor: Le e frica sa isi mai lase copiii sa calatoreasca cu trenul prin Europa dupa ce au vazut Taken

Primul film Taken a devenit rapid un film cult in randul fanilor si Liam Neeson a  ajuns in doar cativa ani sa fie considerat unul dintre cei mai tari eroi de actiune de la Hollywood. Din 2008 incoace, franciza s-a extins, al doilea film fiind lansat in 2012. Al doilea capitol nu a mai fost asa bine primi nici de fani, nici de critici, dar urmatorul film promite sa ofere tot ce e mai bun in aceasta serie.

 

Suspansul e la cote inalte in primul trailer pentru Taken 3. "Sa n-ai incredere in nimeni" spune Liam Neeson in trailer. El reia rolul lui Bryan Mills, caruia i se insceneaza moartea sotiei sale.  Acum, Bryan este fugar si autoritatile sunt pe urmele lui, in frunte cu personajul jucat de Forest Whitaker. Dar Bryan trebuie sa isi mentina fiica in siguranta si sa afle cine i-a omorat sotia, o misiune potrivita pentru el, judecand dupa primele filme.

 

"Am primit o scrisoare de la o invatatoare din Texas, Statele Unite, care mi-a spus ca aincercat sa organizez o excursie in Europa cu 60 de elevi, iar parintii a 40 dintre copii au refuzat sa le dea voie din cauza ca au vazut "Taken 2" si s-au speriat", a declarat actorul principal al seriei, Liam Neeson.

 

Taken 3 se va lansa in cinematografe pe 9 ianuarie 2015, regia este semnata de Olivier Megaton, iar scenariu poarta marca Luc Besson si Robert Mark Kamen. Din distributie fac parte Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker.



Modifică setările cookies