marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul pe toti amatorii de horror-uri vor dori sa-l vada: Carrie, ecranizarea celebrului roman al lui Stephen King, ajunge in cinematografele din Romania pe 18 octombrie

Carrie, unul dintre cele mai asteptate filme horror ale anului, bazat pe romanul omonim al celebrului scriitor Stephen King este regizat de  Kimberly Peirce, care a semnat si regia celebrului filmul “Baietii nu plang niciodata”/„Boys don’t cry”. “Carrie” va rula pe marile ecrane din intreaga tara incepand cu data de 18 octombrie.

Filmul pe toti amatorii de horror-uri vor dori sa-l vada: Carrie, ecranizarea celebrului roman al lui Stephen King, ajunge in cinematografele din Romania pe 18 octombrie

Alaturi de cele doua actrite din rolurile principale, Chloe Grace Moretz si Julianne Moore, regizoarea reinterpreteaza povestea lui Stephen King, intr-o ecranizare ....zguduitoare si intensa, care va tine spectatorii cu sufletul la gura din primul pana in ultimul minut al filmului.
 

 

Carrie aduce pe marile ecrane povestea unei adolescente care descopera ca timiditatea ei este de fapt datorata unor puteri telekinetice nebanuite. Ingrijorata de puterile supranaturale ale  fiicei, mama (Julianne Moore) incearca sa-si vindece fiica pe cai religioase. Amenintata de regulile stricte care i se impun, Carrie incepe sa-si foloseasca puterile in scopuri negative si duce o lupta apriga cu toti cei apropiati, cu efecte dezastruoase.

 

 


Trio-ul format de cele doua actrite si regizoarea Kimberly Peirce este unul tentant pentru orice cinefil, dar si pentru numerosii fani ai stilului horror si al lui Stephen King. Chloe Grace Moretz  joaca primul ei rol matur, completat cu succes de talentul actoricesc incontestabil al faimoasei Julianne Moore. 


Romanul lui Stephen King care inspira acest film are la randul lui o poveste spectaculoasa: in 1974 a fost, initial, respins de mai multe edituri. Descurajat, autorul,  il arunca insa sotia sa, Tabby il salveaza  si ii recomanda cateva modificari ce presupun si o extindere a romanului. Carrie  era planuit mai mult ca un roman psihologic despre universul interior al femeii, cu elemente oculte si violente, insa volumul apare alaturi de romanele The Exorcist  de William Peter Blatty si The Other  de Thomas Tyron, intregind astfel o trilogie a fetelor demonice. Acum, romanul este unul de referinta al genului horror.

 

 


Filmul, adus de Cineforum Romania, va rula pe marile ecrane din intreaga tara incepand cu data de 18 octombrie si invita fanii horrror sa retraisca povestea legendara a lui Stephen King intr-o varianta puternica, dramatica si si intensa din scaunele de cinematograf.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies