marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Producatorii filmului Carrie au bagat spaima in americani: clipul care a ajuns viral pe internet si a strans 14 milioane de vizualizari in 48 de ore

Producatorii filmului Carrie au gasit o modalitate inedita de a promova pelicula, chiar daca au reusit sa ii sperie pe locuitorii din New York.

Producatorii filmului Carrie au bagat spaima in americani: clipul care a ajuns viral pe internet si a strans 14 milioane de vizualizari in 48 de ore


Cei de la Sony au pus la cale o farsa intr-o cafenea din New York, totul aranjat pentru a promova Carrie, care se va lansa in aceasta luna si in Romania.

Intr-un clip de pe Youtube care a ajuns viral intr-o singura zi - aproape 14 milioane de vizualizari in 48 de ore  - o actrita apare folosind puteri telekinetice, dupa ce pune la zid un barbat si incepe sa faca obiectele sa pluteasca. Insa totul este strategic aranjat: s-a folosit un zid fals, barbatul folosea un fir, iar obiectele erau controlate de la distanta.
 


In momentul in care tanara din clip izbucneste, cei prezenti in cafenea sunt surprinsi cu ajutorul unei camere ascunde: acestia tipa, sunt speriati si o iau la goana.  "Sunt si alti oameni ca mine in lume care pot sa faca ceea ce fac si eu" spune vocea lui Chloe Moretz la finalul videoclipului. Farsa a reusit sa stranga 4 milioane de vizualizari intr-o zi si a ajuns viral pe internet.

Adaptarea cartii lui Stephen King a avut mare succes in 1976 cand Brian De Palma a regizat filmul, dar noul remake regizat de Kimberly Peirce are mari sanse sa il egaleze. In noul film, rolurile principale le revin actritelor Chloe Grace Moretz, care o interpreteaza pe Carrie, si lui Julianne Moore, mama extrem de eligioasa a fetei.
 

 

 

Carrie este o adolescenta timida, tinuta din scurt de o mama exagerat de credincioasa, care este tinta batjocorii colegilor de clasa. In timpul balului de absolvire acestia merg prea departe cu o gluma, iar in Carrie se trezesc niste puteri telekinetice care dezlantuie haosul.

 

Carrie se va lansa si in Romania, pe 18 octombrie 2013.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies