marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer infricosator pentru Carrie: Chloe Moretz isi arata puterile supranaturale intr-unul dintre cele mai asteptate filme horror ale anului

Primul trailer pentru Carrie a fost lansat, iar fanii au avut ocazia sa le vada pe Chloe Moretz si Julianne Moore pentru prima data in remakeul celebrului film din 1976.

Trailer infricosator pentru Carrie: Chloe Moretz isi arata puterile supranaturale intr-unul dintre cele mai asteptate filme horror ale anului


Adaptarea cartii lui Stephen King a avut mare succes in 1976 cand Brian De Palma a regizat filmul, dar noul remake regizat de Kimberly Peirce are mari sanse sa il egaleze. In noul film, rolurile principale le revin actritelor Chloe Grace Moretz, care o interpreteaza pe Carrie, si lui Julianne Moore, mama extrem de eligioasa a fetei.

 

Trailerul ofera o idee mult mai clara asupra viziunii lui Peirce: Carrie va fi foarte intens, fara sa duca lipsa de scene sangeroase si intense. Relatia dintre Carrie si mama ei este in centrul filmului, redand disfunctionalitatea ei dintre cele doua.Tanara Carrier va infrunta descoperirea puterilor  ei supranaturale si va fi nevoita sa se confrunte cu dualitatea bine-rau a fiintei umane.


"Va fi un remake modern, nu va avea la baza atmosfera din anii '70", a povestit Chloë Grace Moretz. Ea spune ca noul film "va apartine genului noir si va fi interesant", comparandu-l  cu "Black Swan", din 2010, in care a stralucit Natalie Portman. Celebra replica "Nu este un monstru, este doar o fata!" vine din nou sa-i bantuie pe amatorii genului.

Se pare ca povestea din noul film Carrie a fost adaptata zilelor noastre astfel incat malefica Chris Hargesen jucata de Portia Doubleday se va folosi de retelele sociale pentru a o teroriza pe Carrie. Mai mult si puterile de distrugere ale lui Carrie vor fi amplificate.
 

Romanul Carrie a fost initial respins, iar Stephen King a aruncat manuscrisul la gunoi. Sotia sa, insa, i-a propus cateva modificari si, dupa ce acesta le-a facut, Carrie a avut un mare succes. La fel ca majoritatea cartilor sale, a fost ecranizat, de doua ori chiar: prima data in 1976, in regia lui Brian De Palma, cu Sissy Spacek in rolul principal, iar a doua oara in 2002, in regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretand-o pe Carrie.

 

 



Chloe Moretz
este una dintre cele mai cautate tinere actrite de la Hollywood pregatind pentru urmatorii 2 ani nu mai putin de 8 filme printre care: Carrie, Kick-Ass 2: Balls to the Wall si The Devil and the Deep Blue Sea.


Carrie ajunge in cinematografele din Romania incepand cu 18 octombrie.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies