marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul preferat al Prințesei Charlotte, fiica Prințului William, este perfect pentru un copil de opt ani

Este un film preferat de familie, care a generat încasări de peste 3 miliarde de lire sterline, iar a cincea parte va apărea pe ecrane în 2025.

Filmul preferat al Prințesei Charlotte, fiica Prințului William, este perfect pentru un copil de opt ani
Prințesa Charlotte este o „mare fană” a unui serial de animație pentru copii, care este perfect pentru copiii de vârsta ei.
 
Prințesa de Wales a dezvăluit înclinația fiicei sale de 8 ani pentru simpaticul film de animație „Toy Story”, care este adorat atât de copii, cât și de mulți adulți. Însăși Prințesa Kate este fană a francizei de succes, lucru despre care a vorbit în timpul unei vizite la The Baby Bank, în timp ce verifica o grămadă de cutii cu donații de la compania de jucării Mattel ale figurinei eroice Buzz Lightyear.
 

 
Potrivit revistei „Hello!”, Prințesa de Wales ar fi spus: „Oh, da, fiica mea este un mare fan al seriei «Toy Story»“. Primul lungmetraj al Pixar se concentrează pe relația dintre jucăria cowboy Woody și figurina spațială Buzz Lightyear, al cărei motto este „Până la infinit și dincolo de el!“.


Când oamenii nu se uită, jucăriile încep să vorbească, iar Woody, căruia Tom Hanks îi dă voce, devine gelos pe Buzz când acesta devine jucăria preferată a proprietarului Andy.

 
Franciza a trecut prin patru episoade de la primul film care a ajuns pe ecranele cinematografelor în 1995. „Toy Story 5” urmează să fie lansat în 2025.


Un succes de box-office, „Toy Story” a adunat peste 2,6 miliarde de lire sterline (3,3 miliarde de dolari) și a dat naștere la seriale TV, scurtmetraje și o întreagă varietate de jucării și obiecte promoționale, la fel de iubite și bine vândute.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies