marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Finalul epic si grandios al seriei incepute cu 7 ani in urma: primul trailer oficial pentru The Dark Knight Rises

Filmul care incheie trilogia regizorului Christopher Nolan si aduce sfarsitul lui Christian Bale ca Batman, The  Dark Knight Rises, are un nou trailer care a invadat in forta netul si a facut milioane de vizualizari in cateva ore.

Finalul epic si grandios al seriei incepute cu 7 ani in urma: primul trailer oficial pentru The Dark Knight Rises

There's a storm coming Mr. Wayne. Al treilea film din serie continua povestea lui Batman tot cu Christian Bale in rol principal, dar de aceasta data super eroul are de invins cel mai dur si crud dusman pe care l-a intalnit vreodata. Bane, interpretat de Tom Hardy se vrea a fi cel mai terifiant personaj din trilogie si este considerat cel mai puternic adversar pe care l-a avut Bruce Wayne/Batman pana acum.

Trailerul il arata pentru prima data pe Bane (Tom Hardy) in actiune, pe Catwoman (Anne Hathaway) si pe eroul Bruce Wayne/Batman (Christian Bale) gata sa se lupte oricand pentru a salva omenirea.


The  Dark Knight Rises va fi finalul epic si grandios al seriei inceputa cu 7 ani in urma de Christopher Nolan. Filmele sale sunt considerate a fi cele mai bune dintre toate peliculele inspirate din benzile desenate DC Comics cu Batman.

Trailerul a reusit sa bata toate recordurile si a devenit cel mai descarcat trailer din istorie pe iTunes. In doar 24 de ore, 12.5 milioane de oameni au descarcat video-ul. The Dark Knight a trecut peste The Avengers, care in urma cu cateva luni, detinea recordul cu 10 milioanei de descarcari.


The  Dark Knight Rises
este produs de Warner Bros. Pictures, are un buget de 250 de milioane de $, va avea un soundtrack semnat de Hans Zimmer si o poveste scrisa de Christopher Nolan alaturi de fratele sau Jonathan.


Actiunea va fi plasata la 8 ani dupa lupta lui Bruce Wayne/Batman cu Jokerul si concluzioneaza intreaga poveste a supereroului. De aceasta data, va fi prezentant un Batman mai imbatranit, care va avea serioase probleme in a-l confrunta pe tanarul si mai puternicul adversar, Bane (Tom Hardy).

The  Dark Knight Rises ( 2012)
Regizor:  Christopher Nolan
Distributie:Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman si Tom Hardy
Buget: 250 de milioane de dolari

The Dark Knight ( 2008)
Regizor: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart
Buget: 185 milioane de dolari
Incasari: 1. 001 miliarde de dolari



Batman Begins ( 2005)
Regizor: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Michael Caine, Ken Watanabe
Buget: 150 de milioane de dolari
Incasari: 372 milioane de dolari

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies