marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Finalul grandios care va dainui pentru totdeauna: Robert Pattinson si Kristen Stewart apar impreuna in ultimul poster al seriei Twilight

Fanii Twilight mai au de asteptat o luna si jumatate pana cand vor vedea deznodamantul seriei Twilight, care a devenit un fenomen mondial. Acestia au un nou motiv de bucurie, dupa ce a aparut posterul final, care ii reuneste pe Robert Pattinson si Kristen Stewart.

Finalul grandios care va dainui pentru totdeauna: Robert Pattinson si Kristen Stewart apar impreuna in ultimul poster al seriei Twilight

Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner apar in cel mai recent poster pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II, ultimul film din seria Twilight. Posterul vine si cu un mesaj emotionant pentru fani: "finalul grandios care va dainui pentru totdeauna".

 

Al cincilea film, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II o va aduce in prim plan pe Bella (Kristen Stewart) in postura de vampir, iar povestea se va centra  in jurul copilului cuplului, Renesmee (Mackenzie Foy), care este jumatate om-jumatate vampir.

 


Deznodamantul povestii nebune de iubire dintre vampirul Edward si Bella este intens asteptat de fani, mai ales ca o vor vedea pe Bella schimbata in vampir si mult mai dura.

 

 

 

 

Regizorul a marturisit ca povestea din ultima parte a seriei l-a emotionat si a dezvaluit care este una dintre scenele care ii va face sa planga pe fani."Acest film a fost emotional pentru intreaga echipa, mai ales pentru Kristen si cred ca fanii vor fi impresionati mult la o anumita scena. Momentul in care Charlie, tatal Bellei o intalneste pe fiica sa transformata in vampir si apoi isi vede nepoata Renesmee este destul de coplesitor.  Acest film are un singur om in centru, tatal Bellei, Charlie. Daca el intelege  si crede transformarea ei, inseamna ca si publicul o va face. Billy Burke este un actor incredibil care poate umaniza orice moment din film, asa ca sa ii privesc impreuna pe el si Kristen in acele secvente, mi-am adus aminte cu cata placere am facut aceste filme" a spus Bill Condon.

 

In ultimele luni, cuplul Robert Pattinson- Kristen Stewart a fost tot mai mult in lumina reflectoarelor, dupa ce actrita a recunoscut ca l-a inselat pe Robert cu  Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman. Actrita de 22 de ani a ales sa se ascunda in casa dupa umilita publica, iar Pattinson pare sa fie tot mai popular si cariera sa infloreste. Insa, de cand a izbucnit scandalul, cei doi s-au evitat si nu au avut nici un fel de intalnire. Mai mult, actorul a parasit casa in care locuia cu partenera sa, insa presa tabloida speculeaza o impacare si sustine ca acest scandal a fost doar un mod de promovare inaintea ultimul film Twilight. Dar fanii vor avea ocazia sa ii vada impreuna pe cei doi la turneul de promovare al filmului Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II.

 

 

Fanii ar putea avea parte de o surpriza de proportii la final, dupa ce Robert Pattinson a dezvaluit ca finalul filmului e diferit de cel din cartile autoarei Stephenie Meyer.

 

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II se va lansa in Romania pe 16 noiembrie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies