marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gael García Bernal și Diego Luna fac din nou echipă pentru o producție Hulu

Cei doi vor lucra la viitoarea serie limitată în limba spaniolă "La Máquina", de la Searchlight Television.

Gael García Bernal și Diego Luna fac din nou echipă pentru o producție Hulu

"La Máquina", care a fost comandat strict pentru a fi o serie, urmărește povestea unui boxer în vârstă (Gael García Bernal), al cărui manager viclean (Diego Luna) îi asigură o ultimă șansă la titlu. Dar, pentru a ajunge în seara meciului, trebuie să se descurce cu o forță misterioasă din lumea interlopă.
 

Bernal și Luna, care sunt colaboratori "de cursă lungă", au jucat pentru prima dată împreună în filmul cult "Y Tu Mamá También" al lui Alfonso Cuarón și au apărut și în alte filme realizate ulterior, precum "Rudo y Cursi" și "Casa de mi Padre". Ei vor produce sub marca lor comună, La Corriente del Golfo. Serialul va fi condus de dramaturgul și scenaristul serialului "Daredevil", Marco Ramirez. Gabriel Ripstein va regiza, iar Gerardo Gatica, Leandro Halperin și Adam Fishbach vor fi producători.
 

"Suntem mândri să colaborăm din nou cu Searchlight Television pentru acest viitor original Hulu", a declarat Graig Erwich, președintele Hulu Originals și ABC Entertainment. "Gael, Diego și Marco sunt povestitori de clasă mondială și abia așteptăm să aducem publicului povestea lor și să trăim alături de ei această ultimă lovitură pe care personajele lor o au împreună."

Bernal, care e multiplu nominalizat la premiile BAFTA, a jucat recent în "Old", de M. Night Shyamalan, și în "Station Elevent", de la HBO Max. Printre celelalte filme pe care le-a mai avut în palmares se numără venerabila dramă psihologică a lui Alejandro González Iñárritu, "Amores Perros", "Coco" și "The Motorcycle Diaries", printre multe altele. A jucat în filmul "Mozart in the Jungle", premiat cu Emmy de Amazon Studios, pentru care a primit un Glob de Aur. În continuare, Bernal va juca într-un Disney+ Halloween Special pentru Marvel, pe lângă "Cassandro", un film despre "The Liberace of Lucha Libre", de la Amazon. 
 

FOTO: Profimedia


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies