marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lansarea filmului Batman vs. Superman a fost amanata. Cand va aparea cea mai asteptata productie cu supereroi

Studiourile Warner Bros. au amanat, pentru mai 2016, data de lansare a filmului care ii va aduce pentru prima data impreuna pe marele ecran pe Superman si Batman.

Lansarea filmului Batman vs. Superman a fost amanata. Cand va aparea cea mai asteptata productie cu supereroi

Cei de la Warner Bros. au anuntat in luna iulie vor realiza o productie care ii va reuni pe doi dintre cei mai iubiti supereroi intr-o continuare a fimului Man of Steel, lansarea fiind prevazuta la momentul respectiv pentru anul 2015.  
 

Cu toate acestea, la sfarsitul saptamanii, reprezentantii studioului au anuntat decizia amanarii datei de lansate pentru 6 mai 2016, explicand ca se "acorda timp regizorilor sa realizeze pe deplin propria viziune, avand in vedere natura vizuala complexa a povestii".
 

Filmul cu cei doi supereroi trebuia sa fie lansat pe 17 iulie 2015, insa reprezentantii Warner Bros. au declarat ca, in acest interval, vor programa lansarea unei productii despre aventurile lui Peter Pan, al carui titlu nu a fost inca ales.


 

"Peter Pan i-a incantat pe fanii fiecarei generatii de mai mult de un secol, asa ca suntem incantati sa-l readucem pe micile ecrane vara viitoare", a declarat Dan Fellman, manager de distributie la Warner Bros.
 

 

Invaluit in mister, Superman vs Batman a creat deja o serie de controverse pana acum, alegerea lui Ben Affleck in rolul lui Superman fiind cea care a fost cap de afis. Henry Cavill va reveni in rolul lui Superman, lui alaturandu-se si Gal Galdot (Wonder Woman) si Amy Adams (Lois Lane).
 


 
Regizorul Zack Snyder a dezvaluit ca cei doi supereroi vor revolutiona lumea filmelor cu super eroi, Superman (Henry Cavill) si Batman (Ben Affleck) urmand sa aiba parte de o confruntare fizica.


Snyder a confirmat in cadrul unui eveniment recent: „Desigur, vor avea loc conflicte directe intre cei doi”. Primele zvonuri referitoare la partea a doua a lui „Man of Steel” au aparut in luna iulie, la Comic Con, atragand concomitent simpatia publicului care au adaugat seriei subtitlul „Superman versus Batman”. Regizorul a continuat: „Partea cea mai tare a acestui proiect este ca ne vom centraliza exclusiv pe relatia dintre cei doi. Ne vom si juca putin cu personajele, acestea trecand de la prietenie la dusmanie si viceversa.”
 



Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca Man of Steel a fost un succes in box-office, iar The Dark Knight Rises a depasit bariera de 1 miliard de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies