marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gal Gadot, criticata ca e prea slaba pentru a o juca pe Wonder Woman: ce dezvaluiri a facut despre rolul din Batman versus Superman

Gal Gadot este prima actrita care o va juca pe Wonder Woman pe marile ecran. Saptamana trecuta, producatorii au anunta ca ea va fi Wonder Woman in super productia Batman versus Superman, insa nu toti fanii au fost incantati de alegerea facuta.

Gal Gadot, criticata ca e prea slaba pentru a o juca pe Wonder Woman: ce dezvaluiri a facut despre rolul din Batman versus Superman

Frumoasa actrita, cunoscuta pana acum din seria Fast and Furious, a vorbit pentru prima data despre rol, dar si despre reactia fanilor, care o considera prea slaba pentru rol, Wonder Woman fiind cunoscuta pentr formele voluptoase.
 

 

"Eu reprezint imaginea Wonder Woman a lumii actuale. Sani...isi poate pune oricine, e de ajuns sa platesti cateva mii de dolari. Si apropo, originile ei sunt amazoniene si daca ar fi sa respectam legenda, se spune ca femeile amazoane au un singur san. Asa ca ar fi problematic sa respectam ca la carte aceste detalii." a spus actrita, conform Collider.com


 


Intrebata daca vrea sa se ingrase pentru rol, actrita a spus ca vrea sa fie in forma, dar atat. "Acum sunt concentrata pe antrenamente: voi invata kung fu, kickboxing, jujitsu si alte sporturi pentru a face masa musculara".


Batman versus Superman este una dintre cele mai importante productii din anii urmatori.
 

Henry Cavill isi va relua rolul Superman, in timp ce Ben Affleck va purta pentru prima data costumul lui Batman. Cei doi o vor avea langa ei si pe frumoas Wonder Woman, despre care nu s-a mentionat nimic pana acum, insa producatorii au anuntat oficial ca aceasta va fi personaj central in film si au ales si actrita.

 


 

"Wonder Woman este unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile si o eroina iubita in universul celor de la DC Comics. Gal este o actrita extraordinara si are niste calitati care o fac perfecta pentru acest rol. Speram ca publicul sa o descopere cu placere pe Gal si sa se bucure de un personaj feminin extrem de iubit" a fost declaratia producatorilor.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies