marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mystique ar putea fi urmatorul personaj X-men care va avea un film separat, ce au anuntat producatorii

Pe 20 mai se lanseaza X-men: Days of Future Past, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului. Fanii sunt entuziasmati sa vada ambele generatii de mutanti in nou film, care se anunta spectaculos si cu o poveste interesanta. Insa, presa de specialitate din SUA scrie ca urmatorul personaj X-men care ar putea avea un film de sine statator este Mystique, interpretat de Jennifer Lawrence.

Mystique ar putea fi urmatorul personaj X-men care va avea un film separat, ce au anuntat producatorii

 

 

Pana acum, singurul personaj X-men care a avut film de sine statator si a generat o franciza separata este Wolverine, jucat de Hugh Jackman. Producatorii de la Fox au inceput sa se gandeasca serios sa lanseze si alte filme de sine statoare cu personaje X-men. Cei de la Entertainment Weekly scriu ca Mystique ar putea fi cea care sa apara intr-un spin-off, separat de ceilalti mutanti.

 

 

"Regimul de conducere anterior de la 20th Century Fox nu a considerat profitabil sa faca filme spin-off. Insa actualii executivi iau in considerare acest lucru. Sigur vor exista spin-off-uri cu personaje X-men. Eu as vrea sa vad un film cu Gambit sau Deadpool. Sunt foarte multe personaje" a spus Lauren Shuler Donner, producator la toate filmele X-men.

In noul film, Mystique are un rol cheie, iar Lauren Donner a declarat ca ar fi interesata sa faca un spin-off doar cu ea. "Imi place foarte mult ce a facut Jennifer Lawrence cu acest personaj. Dar, tocmai pentru ca face parte dintr-un film cu atat de multe personaje, cred ca exista multe oportunitati pentru un film solo".

 


 

Conform unui sondaj realizat de revista Entertainment Weekly, fanii vor cel mai mult sa vada spin-off-uri cu Deadpool (24% dintre fani),  Gambit (21%), X-Force (19%), Storm (17%), Mystique (11%) si Magneto (8%).



 X-men: Days of Future Past
va fi total diferit de celelalte filme cu mutanti din serie. Tema calatoriilor in timp va fi in centrul povestii, iar filmul se anunta cu adevarat exploziv. Regizorul Bryan Singer vrea sa le demonstreze fanilor ca acesta va fi cel mai mare film X-men si a declarat ca a fost o provocare sa gaseasca povestea perfecta pentru a aduce impreuna ambele generatii: cea veche - Ian McKellen si Sir Patrick Stewart - si cea noua - Michael Fassbender si James McAvoy.

"Acesta va fi de fapt, un film despre calatoria in timp. Imediat dupa ce m-am apucat de poveste, mi-am dat seama ca la fel ca in cazul productiilor Time Machine, Terminator  sau Looper, vor fi mai multe planuri si povesti. Dar stiu ca asta e viitorul mutantilor, asa cum e acum in film. A fost distractiv si sper sa le placa fanilor ce a iesit" a spus acesta pentru IndieWire.


X-men Days of Future Past
se lanseaza in Romania pe 20 mai.
 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies