marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-Men: Days of Future Past a avut premiera de gala in New York: primele reactii sunt extraordinare, ce actori au confirmat ca se intorc in X-men:Apocalypse

Aseara a avut loc premiera mondiala a filmului X-men:Days of Future Past din New York. Pe covorul rosu au fost prezente starurile filmului: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy sau Ellen Paige. Marele absent a fost Ian McKellen, cel care joaca varianta matura a lui Magneto.

X-Men: Days of Future Past a avut premiera de gala in New York: primele reactii sunt extraordinare, ce actori au confirmat ca se intorc in X-men:Apocalypse

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera X-men:Days of Future Past

 

Starurile celui mai asteptat film X-men au fost numai zambete si foarte glumeti pe covorul rosu de pe premiera X-men: Days of Future Past. Jennifer Lawrence a atras atentia intr-o rochie albastru inchis, ce aduce aminte de costumul ei in rolul Mystique din film.

 

La fel de impresionanti au fost si colegii ei, care au adus un strop de eleganta pe covorul rosu. Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy sau James Marsden, toti au fost la costum si au fost impecabili.


 

 

Jennifer Lawrence a vorbit putin si despre cerintele fizice pe care le-a adus acum rolul lui Mystique. Actrita a avut de executat cateva miscari spectaculoase in scenele de actiune. "A fost o treaba serioasa sa revin in rolul Mystique, pentru ca acum a dezvoltat un set nou de abilitati. Am avut nevoie de mai multa yoga. Ea se misca precum un sarpe, adica exact invers decat ma misc eu" a glumit actrita la premiera.

 

Michael Fassbender a vorbit si el despre provocarile personajului sau. Acesta joaca varianta tanara a mutantului Magneto. "Cred ca il poti simpatiza pe Magneto pentru ca ceea ce face nu o face pentru el, ci este convins ca actiunile sale sunt singura optiune pentru a-si salva specia. Doar ca metodele sale putin extreme."'

 

 

 

 

Asa cum era de asteptat, Hugh Jackman a fost cel mai asaltat de fani pentru a semna autografe. Actorul a avut prima aparitie publica de cand s-a operat a doua oara la nas din cauza cancerului de piele si purta un bandaj pe nas. "Ma bucur enorm sa fiu aici printre fani, stiu cat de mult asteapta sa vada filmul si cat de mult adora acest univers" a spus australianul.

 

 

 

X-men:Days of Future Past a fost catalogat de presa straina drept cel mai asteptat film al verii, iar primele reactii sunt foarte bune. Fanii care au avut ocazia sa vada filmul la proiectii speciale si-au scris impresiile pe Twitter, iar acestea sunt mai mult decat favorabile. Majoritatea il numeste drept cel mai bun film X-men de pana acum, iar unii l-au comparat cu The Avengers, doar ca locul super eroilor este luat de mutanti.

 

 

"'X-men: Days of Future Past este genial. Au gasit modul ideal de a integra vechea distributie cu cea noua, iar Quicksilver e..wow. Scena lui principala este cel mai tare moment al filmului" a scris un fan. Un altul a declarat ca "am vazut noul X-men si e cel mai bun film din serie, un fel de The Avengers, dar cu mutanti."

 

Insa, vestile bune nu se termina aici. Regizorul Bryan Singer a confirmat ca va regiza si X-men: Apocalypse, ce se va lansa pe 27 mai 2016. Actorii confirmati au fost Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy, dar si Hugh Jackman. Acesta isi va relua rolul Wolverine. Conform celor de la Collider, el va filma in acelasi timp si noul film Wolverine 3, care se va lansa pe 3 martie 2017. X-men: Apocalypse se va concentra pe generatia tanara Magneto-Proffesor X- Mystique.

 

X-men:Days of Future Past se lanseaza in Romania incepand cu 23 mai 2014.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies