marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones: primele imagini din sezonul 5. Cum arata sora lui Joffrey

Fanii serialului Game of Thrones mai au putin de asteptat pana la debutului celui de-al cincilea sezon, in luna aprilie. Pana atunci, cei de la HBO isi tin fanii cu sufletul la gura si au lansat cateva imagini  cu personajele noi care se vor alatura eroilor deja indragiti, printre care si sora personajului Joffrey, probabil cel mai detestat personaj din serial.

Game of Thrones: primele imagini din sezonul 5. Cum arata sora lui Joffrey

Noul sezon din Game of Thrones va aduce o serie de personaje noi, foarte multe feminine. Conform Hollywood Reporter fanii vor avea ocazia sa o vada si pe sora lui Joffrey, dar si fiicele curajoase ale lui Oberyn. Sezonul 5 se numeste Sand Snakes. Fanii o pot vedea in imagine pe Myrcella Baratheon, fiica lui Jamie și Cersei Lannister, plecata în sezonul 2.


Pentru prima data, Game of Thrones/Urzeala tronurilor va avea premiera in peste 170 de tari si teritorii din toata lumea, in acelasi timp cu difuzarea sa la HBO US, incepand de duminica, 12 aprilie.  Fiecare dintre cele 10 episoade din sezonul 5 al serialului laureat cu Emmy®, Globul de Aur® si Peabody® va fi difuzat simultan pe canalele HBO din intreaga lume.

 


 

„Suntem incantati ca partenerii nostri internationali sunt gata sa aduca Urzeala tronurilor, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din lume, in intreaga lume, la aceeasi ora la care serialul este difuzat la HBO in Statele Unite,” a declarat Michael Lombardo, Presedinte – HBO Programming. „Va fi un sezon grozav.” Inca de la lansare, Urzeala tronurilor a devenit un fenomen global si cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai cautat produs de televiziune de pe Google si cel mai discutat serial pe conturile Facebook din Statele Unite.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies