marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney a dezvăluit că a suferit o paralizie în adolescență

Unul dintre cei mai râvniți bărbați a avut, la un moment dat, o problemă la nivelul mușchilor faciali, extrem de incomodă.

George Clooney a dezvăluit că a suferit o paralizie în adolescență
George Clooney a vorbit în premieră despre o problemă de sănătate cu care s-a confruntat în adolescență.
 
Invitat pe canapeaua lui Jimmy Kimmel chiar în episodul aniversar cu numărul 20 al emisiunii acestuia, actorul, în vârstă de 61 de ani, a povestit despre cum, la un moment dat, a fost diagnosticat cu paralizie Bell când era mai tânăr – paralizia Bell este o afecțiune temporară, care provoacă o slăbiciune bruscă a mușchilor de pe o parte a feței. Cauza exactă a afecțiunii este necunoscută și rareori apare mai mult de o dată în viața unei persoane.
 
George Clooney, care a fost primul invitat al lui Kimmel în serialul său de talk-show nocturn, atunci când a avut premiera în 2003, a fost însoțit de Snoop Dogg, care a fost co-prezentator pentru primele câteva episoade ale emisiunii Jimmy Kimmel Live! la acea vreme. După ce Kimmel a arătat o fotografie retrospectivă cu Snoop Dogg din liceu, comediantul a distribuit și un set de fotografii cu Clooney din aceeași perioadă.
 
„George, se întâmplă să avem niște poze cu tine puțin înainte de liceu“, a spus Kimmel, arătând publicului o primă fotografie cu un Clooney preadolescent care poartă o tunsoare și ochelari.

 

„Vreau să precizez că mama mea m-a tuns“
, a răspuns actorul, înainte ca gazda emisiunii să treacă la o altă fotografie, cu el cu câțiva ani mai mare, în care putea fi văzut cu un zâmbet ușor înclinat. „Acum așteaptă, vreau să subliniez ceva, pentru că vei râde, vei face o glumă. Am paralizie Bell acolo și jumătate din fața mea este paralizată“, a dezvăluit George Clooney la vederea acelei fotografii vechi, convins că cineva din platou va face o glumă pe seama acelui zâmbet strâmb.

 
„Uitați-vă la asta, uitați-vă la asta“, a adăugat Clooney, în timp ce își acoperea cu mâna jumătate din față în fotografie. „Dacă te duci așa, pe partea cealaltă, este o față complet diferită. Așa că acum fă-ți gluma. Haide, omule amuzant. Haide, lasă-mă să-ți arăt fața mea tristă“.
 
Kimmel a replicat imediat: „Știi ceva? Nu am avut o glumă pregătită, George, iar tu chiar ne-ai doborât pe toți“.


FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies