marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney, guest star-ul galei premianţilor Kennedy Center de la Casa Albă

Actorul a primit un premiu onorific şi a fost invitatul unui dineu elegant organizat de soţii Biden.

George Clooney, guest star-ul galei premianţilor Kennedy Center de la Casa Albă
Cercul în care se învârte George Clooney este tot mai elitist. După ce s-a căsătorit cu avocata pentru drepturile omului Amal Alamuddin, George Clooney s-a apropiat tot mai mult de zona socio-politică şi, odată cu implicarea lui în mai multe acţiuni umanitare, a avut parte de uşi deschise şi în domenii cu care doar cocheta. Acum, reputatul actor hollywoodian s-a aflat pe lista laureaţilor galei Kennedy Center, fiind medaliat pentru contribuţia adusă culturii americane.
 
Invitat să ia parte la ceremonia organizată la Casa Albă de cuplul prezidenţial Jill şi Joe Biden, George Clooney a mers însoţit de Amal Clooney, dar şi de prietenii săi apropiaţi, actorii Julia Roberts, Matt Damon şi Sean Penn.
 
Pentru serata organizată la Washington, starul fracizei „Ocean’s“ şi frumoasa lui soţie, s-au pregătit întocmai ca pentru un eveniment de red carpet de la Hollywood. George a purtat un smoking negru clasic, cu papion şi pantofi negri de lac impecabili, în timp ce Amal a ales o rochie argintie tip sirenă, fără umeri, încrustată cu cristale.

 
După ceremonia de oferire a medaliilor, soții Clooney au fost invitaţi să rămână şi la dineul special oferit de preşedintele american în onoarea premianţilor. Un moment punctat atât de George, cât şi de Amal cu o altă ţinută: el  s-a schimbat într-un alt costum negru, iar ea a îmbrăcat o rochie roşie de la Valentino, din colecția couture primăvară 2022, cu o capă prinsă de umeri şi trenă amplă. Nici nu se putea altfel pentru un cuplu care s-a remarcat întotdeauna prin eleganţă şi distincţie.

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto


Modifică setările cookies